Espai Públic renova l'asfaltat de les avingudes República Argentina i Costa Rica

Totes dos vies de Ponent, amb quatre dècades d'antiguitat, guanyen també en accessibilitat per als vianants
0
0
Espai Públic renova l'asfaltat de les avingudes República Argentina i Costa Rica
Espai Públic renova l'asfaltat de les avingudes República Argentina i Costa Rica

L'Ajuntament de Benidorm finalitza hui la renovació de tot l'asfaltat de les avingudes República Argentina i Costa Rica, dos de les principals vies que connecten la part alta de Ponent amb la primera línia de platja. L'alcalde, Toni Pérez, al costat del regidor d'Espai Públic, José Ramón González de Zárate, han visitat el desenvolupament d'estos treballs, inclosos en el projecte de 'Millora de la seguretat viària i accessibilitat 2020' amb el qual en els pròxims dos mesos es duran a terme més 25 actuacions en 40 carrers de la ciutat, amb especial incidència en els barris de la Cala i el Racó de l'Oix

L'alcalde ha explicat que "parlem d'enllaços fonamentals per al trànsit de la ciutat", ja que "a més de connectar l'avinguda Alcalde Vicente Pérez Devesa amb Armada Espanyola, atenen també zones residencials molt importants de Benidorm" entorn de l'avinguda Xixo. Toni Pérez ha recordat que totes dos avingudes tenen una antiguitat "de prop de quaranta anys", període en el qual "mai s'havia fet una intervenció d'este calat", amb la qual a més es guanya en accessibilitat en haver recrescut la capa d'asfalt reduint així l'altura de les vorades.

Toni Pérez ha destacat que les avingudes República Argentina i Costa Rica són "enllaços que van adquirint més valor, sobretot després de l'obertura dels nous vials de la Unitat d'Actuació 1 Ponent i per la seua correlació amb el desenvolupament dels projectats en el Pla Parcial 2/1 Ponent, entorn dels quals es crearan nous espais públics".

Finalment, ha assenyalat que, donada "la baixa mobilitat de residents i turistes", és "el moment òptim" per a desenvolupar esta i la resta d'actuacions contemplades en el projecte de 'Millora de la seguretat viària i accessibilitat 2020'. Un projecte amb el qual "tractem amb molta sensibilitat els vials públics de tota la ciutat", especialment "aquells que registren un trànsit més dens" i que estaven pendents d'actualitzar.