Espai Públic adequa les entrades de quatre centres escolars per a assegurar la distància de seguretat en els accessos

L'Ajuntament ha atés les peticions dels equips directius dels col·legis Puig Campana, Gabriel Miró i Ausiàs March, i de l'escola infantil municipal Les Fontanelles
0
0
Espai Públic adequa les entrades de quatre centres escolars per a assegurar la distància de seguretat en els accessos
Espai Públic adequa les entrades de quatre centres escolars per a assegurar la distància de seguretat en els accessos

L'Ajuntament de Benidorm ha adequat els accessos per als vianants de quatre centres escolars de la ciutat per a assegurar el compliment de les distàncies de seguretat en les entrades i eixides de l'alumnat. El regidor d'Espai Públic, José Ramón González de Zárate, ha explicat que "tots els centres educatius de Benidorm han realitzat un estudi de les entrades i eixides de les seues instal·lacions per a complir amb els protocols de prevenció de la Covid-19".

Arran d'estos estudis, "els equips directius de quatre centres ens han demanat que realitzem actuacions per a assegurar el compliment de la distància de seguretat en el moment de l'entrada i eixida de les instal·lacions tant entre els menors com entre els pares". Per a això, "hem augmentat la grandària dels accessos existents o bé hem generat nous, separant així l'entrada de l'alumnat d'Infantil i de Primària perquè es realitze per dos punts diferents".

De Zárate ha detallat que estes actuacions s'han dut a terme en els últims dies en els col·legis Puig Campana, Gabriel Miró i Ausiàs March, i a l'escola infantil municipal Els *Fontanelles.

Concretament, en el CEIP Puig Campana s'ha duplicat la grandària de la porta que dona al carrer Itàlia, que passa de 80 centímetres a 1,60 metres i que s'instal·larà la setmana vinent; mentre que en el Gabriel Miró i l'Ausiàs March s'ha creat una nova porta d'entrada per a l'alumnat d'Infantil, que accedix directament a l'àrea on se situen les aules i patis d'este cicle. Finalment, s'ha obert un accés directe a l'escola infantil Les Fontanelles des de l'aparcament fet per l'Ajuntament per a donar servici al complex escolar dels Tolls, de manera que part de l'alumnat accedix per la porta principal i una altra part per esta nova porta posterior.

El responsable d'Espai Públic ha recordat que "al marge d'estes últimes actuacions, l'Ajuntament de Benidorm ha invertit prop de 400.000 d'euros en la posada a punt dels centres educatius per al curs escolar 2020/2021, que ha exigit dels centres i de l'administració local un esforç addicional per a garantir l'adaptació de les instal·lacions als protocols sanitaris i organitzatius de prevenció enfront de la Covid-19 traslladada per la Conselleria".