Els servicis tècnics municipals atenen les propostes dels veïns en 24 hores

Els arbres envaïen la carretera, perjudicaven els cablejats elèctric i telefònic i posaven en perill a vehicles i persones
0
0
Operaris municipals poden els arbres.
Operaris municipals poden els arbres.

Una de les conseqüències de la reunió de treball d'este dijous entre l'Associació de Veïns de l'Horta, Consell Veïnal i Ajuntament, representat pels regidors de Participació Ciutadana, Ana Pellicer; i Neteja Viària, José Ramón González de Zárate, ha sigut la ràpida actuació dels servicis municipals després d'una de les propostes veïnals.

En una de les corbes del camí de l’Assagador de l’Almafrà, les branques dels pins del barranc envaïen la calçada, posant en perill a vianants i vehicles, i danyant el cablejat de llum i telefonia que dona servici al barri.

Els regidors es van traslladar al punt crític i, després de comprovar la situació es va optar per actuar. Cal destacar que els pins creixen en una zona que no és competència municipal, sinó del Canal Baix de l'Algar. No obstant això, demorar la intervenció podria suposar un mal superior a un suposat conflicte de competències.

Després de la inspecció per part de tècnics municipals i de l'empresa concessionària de Parcs i Jardins, Actua, es va decidir intervindre el mateix divendres. Poc després del migdia, la zona ha quedat buidada de les branques que ocasionaven el problema.

La regidora de Participació Ciutadana, Ana Pellicer, ha assenyalat que "la col·laboració entre veïns i administració és una important eina per a solucionar els problemes que afecten els nostres barris, com ha quedat demostrat hui". L'edil ha aprofitat per a recordar als veïns de la Colònia Madrid que, dijous que ve, a les 10.00 del matí i en el Magatzem Municipal (al costat de l'estació del TRAM), s'ha convocat una reunió pública a la qual poden assistir els veïns que ho desitgen i portar les seues propostes per a "entre tots, millorar el nostre Benidorm", ha subratllat.