Els col·legis de Benidorm, llestos per a l'inici del curs escolar 2019/2020

La Regidoria d'Educació ha realitzat durant l'estiu obres de manteniment en tots els centres de la ciutat
0
0
Els col·legis de Benidorm, llestos per a l'inici del curs escolar 2019/2020
Els col·legis de Benidorm, llestos per a l'inici del curs escolar 2019/2020
Ahir es va reunir la Comissió d'Escolarització per a assignar les places de les sol·licituds presentades fora del període ordinari de matrícula

Els col·legis de Benidorm estan preparats per a l'inici del curs escolar 2019/2020, que comença este pròxim dilluns, 9 de setembre. Al llarg de l'estiu, i com és habitual, la Regidoria d'Educació ha realitzat "obres i actuacions de manteniment en els diversos col·legis públics de la ciutat, atenent les peticions trasllades per la direcció dels centres", segons ha indicat l'edil de l'àrea, Maite Moreno.

A més de reparacions i arranjaments bàsics de lampisteria, finestres o electricitat fetes en tots els centres per part de la brigada de Servicis Tècnics municipals, l'Ajuntament també ha renovat els sistemes de prevenció i extinció d'incendis en tots els col·legis.

Al marge d'estes actuacions ordinàries en tots els centres de la ciutat," també s'han realitzat obres específiques en diversos col·legis, com l'adequació d'aules per a Educació Infantil de 3 anys en el Mestre Gaspar López i La Cala per a acollir les noves unitats de P-3 creades per a este curs escolar". Així mateix, s'ha arreglat i dotat la cuina de la casa del conserge del Puig Campana; i s'ha actuat en el paviment de la pista esportiva del Bautista Lledó.

D'altra banda, la responsable d'Educació ha informat que ahir dijous es va reunir la Comissió d'Escolarització d'Infantil i Primària per a "conducta a l'assignació de centre als menors que han sol·licitat plaça a Benidorm fora del termini ordinari de matrícula, que va finalitzar el 3 de juliol". En total, han sigut una mica més d'un centenar les sol·licituds de matrícula les presentades entre el 4 de juliol i el 5 de setembre.

Moreno ha informat que després d'avaluar estes peticions de matrícula "i tenint en compte la demanda que hi havia d'alumnat d'Educació Infantil de 4 anys, s'ha demanat a Conselleria la creació d'una nova unitat en el col·legi Vasco Núñez de Balboa". Així mateix, ha recalcat que "a tots els menors que han sol·licitat plaça durant el període extraordinari ja se'ls ha assignat o proposat un centre escolar, ja que la xarxa de Benidorm té capacitat prou per a atendre estes peticions d'escolaritat". Ara cada família haurà de formalitzar la matrícula en el col·legi corresponent.