Els clubs ciclistes locals posen a prova este dissabte el recorregut que La Vuelta'19 farà a Benidorm

Esports organitza esta activitat per a promocionar la segona etapa de la prova, que eixirà del Parc de Foietes el 25 d'agost
0
0
Imatge de la 'Pre Vuelta' realitzada en 2016
Imatge de la 'Pre Vuelta' realitzada en 2016

Els clubs ciclistes de la ciutat seran els primers a provar els 10 quilòmetres inicials de segona l'etapa de la Vuelta'2019, que el pròxim 25 d'agost eixirà de Benidorm per a recórrer l'interior de la província fins a arribar a Calp. Eixos quilòmetres es corresponen amb l'eixida neutralitzada de l'etapa que recorrerà el terme municipal de Benidorm.

Esta activitat denominada la 'Pre Vuelta' està organitzada per la Regidoria d'Esports i partirà este dissabte, 17 d'agost, a les 09.00 hores del Parc de Foietes, per a posteriorment recórrer la zona de Ponent. Ja en Tamarindes "hi ha previst un avituallament, després del qual els participants seguiran la marxa pels vials de Terra Mítica fins a aconseguir el terme municipal de La Nucia", segons ha explicat la regidora d'Esports, Mariló Cebreros.

L'edil ha assenyalat que "l'Ajuntament i els clubs ciclistes Sol Benidorm i la Unió Ciclista han convocat als seus socis per a participar en esta marxa que, no obstant això, estarà oberta a tot aquell afeccionat al ciclisme o a l'esport que ens vulga acompanyar en esta activitat, que ja es va realitzar en 2016 amb motiu de la Vuelta d'aqueix any, i amb la qual volem promocionar la segona etapa d'esta edició". "Amb esta activitat —ha agregat— també volem contagiar a la ciutadania amb l'esperit de 'La Volta' i animar-la perquè el pròxim 25 d'agost es llance al carrer a abrigallar als corredors en l'arrencada de la segona etapa de la prova regna del ciclisme espanyol".

Durant la 'Pre Vuelta', els participants aniran acompanyats per tècnics de la Regidoria, que ha estampat unes samarretes commemoratives amb el logotip de la Vuelta i de la ciutat.