El XIX Festival Escolar de les APAS omple un any més el Benidorm Palace

0
0
El XIX Festival Escolar de les APAS omple un any més el Benidorm Palace
El XIX Festival Escolar de les APAS omple un any més el Benidorm Palace

El Festival Escolar organitzat per l'Agrupació Local de APAS de Benidorm ha tornat a omplir un any més la sala Benidorm Palace, l'escenari de la qual va acollir un total de 20 actuacions que van comptar amb la participació de més de 300 xiquets de 15 col·legis i instituts de Benidorm. Un festival que ha complit en la gala d'ahir diumenge denou edicions i en el qual van estar presents l'alcalde, Toni Pérez; membres de la corporació; i el president de l'Agrupació Local de APAS, Francisco Santamaría.

Toni Pérez va destacar la importància d' “una cita per a la comunitat educativa que cada any és tot un èxit de participació i que ho porta sent durant 19 anys”. Per la seua banda Francisco Santamaría va agrair la “gran assistència i col·laboració de tots per a celebrar esta gala, en la qual compartim l'esforç de tot un any i gaudim amb totes les actuacions”.

Els centres educatius que van actuar en la gala van ser els col·legis Vasco Núñez de Balboa, Mestre Gaspar López, Sierra Gelada, Miguel Hernández, La Cala i Ausiàs March, Leonor Canalejas, Bautista Lledó, Puig Campana i ElsTolls; i els Instituts d'Ensenyament Secundari Pere Mª Orts i Bosch, Beatriu Fajardo, L’Almadrava, Mediterrània i Bernat de Sarrià, També van actuar l'artista local Frank González, alumnes i alumnes del Conservatori Municipal de Dansa, l'Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica, el Grup Expressions de ASMIBE i membres de AERBECO.

Enguany els beneficis de la gala es destinaran a AFEM (Associació de Familiars de Malalts Mentals). Toni Pérez i Francisco Santamaría van fer lliurament a la presidenta de AFEM, María Consolación Muro, de l'ajuda assolida gràcies als assistents a la gala.