EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

04:29 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El concert homenatge a Germán Coppini, volta excepcional als escenaris de Golpes Bajos

El públic nacional entregat a Benidorm i al seu Iberia Festival

13 octubre 2018
El público nacional entregado a Benidorm y a su Iberia Festival

La primera jornada de l'Iberia Festival va complir amb el promés. Encara que l'obertura de les portes estava prevista per a les 17.30, des d'hores abans, la programació complementària i gratuïta de les 'prefestes' va començar a reunir a centenars de veïns i turistes atrets per la música pop espanyola.

Ja en el seu horari oficial, The Fly, Badlands, Jaime Urrutia, Café Quijano, Tequila i OBK van saber satisfer a un públic entregat que va anar incrementant-se a mesura que avançava la nit. Un repàs a les discografies dels grups que des dels anys huitanta del passat segle feren eclosió en el panorama musical espanyol donant lloc al fenomen de 'La movida', encara influencia en els nous talents del pop nacional.

Milers de persones s'amuntegaven per a gaudir d'un repertori que a ningú va deixar indiferent. Molta joventut, moltes famílies, i molta iconografia musical pròpia de dècades anteriors. L'Iberia Festival és, sens dubte, un esdeveniment per a tots els públics que s'ha consolidat a Benidorm i que per a hui ha reservat com a plat fort la reunificació dels Golpes Bajos originals per a homenatjar al seu líder desaparegut, Germán Coppini.

Però hui no solament es podrà gaudir de la reunificació de Teo Cardalda, Pablo Novoa o Luis Garcia. Esta nit desfilaran per l'escenari des de les 18.30 Perdiendo los papeles, Iberia sumergida, Coque Malla, i Danza Invisible que, a partir de la 1.30 hora de la matinada posarà el punt final a una de les edicions més interessants de l'Iberia Festival.