El Molino Benidorm, premi 'Tolerància LGBT 2019' en la setmana de l'Orgull

Després de les festes temàtiques, el Pride celebra hui la 'Gal·la Showtime' en l'Óscar Esplá
0
0
El Molino Benidorm, premi 'Tolerància LGBT 2019' en la setmana de l'Orgull
El Molino Benidorm, premi 'Tolerància LGBT 2019' en la setmana de l'Orgull

L'Associació Turisme LGTB Benidorm, organitzadora del Benidorm Pride, en col·laboració amb la Regidoria de Grans Esdeveniments de l'Ajuntament de Benidorm, ha entregat el premi 'Tolerància *LGBT 2019' a la sala de festes El Molino, tot un referent de la nit benidormera. L'esdeveniment ha tingut lloc a la terrassa de l'hotel Voramar de Benidorm.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i els regidors d'Esdeveniments i Igualtat, Jesús Carrobles i Ángela Zaragozí, han participat en l'acte al costat d'altres companys de corporació i el director general de Turisme, Herick Campos. El Pride pretén donar visibilitat amb este guardó a persones, empreses i institucions compromeses amb la lluita per la igualtat de drets del col·lectiu LGBTI.

Després del lliurament del premi, Toni Pérez ha pres la paraula per a agrair l'esforç que realitzen els organitzadors del Pride i col·laboradors com El Molino, en la "projecció de la ciutat" que es convertix "amb la celebració d'últim Pride de l'any" en "referent internacional" per a tot el col•lectiu LGBTI.

En la setmana del Benidorm Pride col·laboren una trentena d'establiments que des del dilluns han celebrat diferents festes temàtiques. Aquesta nit tindrà lloc la primera gran festa col·lectiva, la 'Gal·la Showtime', a l'auditori Óscar Esplá. Demà dijous, en el mateix escenari, se celebrarà la 'White Party'. El divendres, a l'Auditori Julio Iglesias, en l'Aigüera, serà el torn de la 'Supermartxé Black Edition'. El dissabte, dia gran del Pride, amb 'The Parade', la gran desfilada de carrosses i festes en el Juliol Iglesias i discoteques col·laboradores. El diumenge, de tornada a l'Óscar Esplá, la Setmana de l'Orgull de Benidorm s'acomiadarà fins a l'any vinent amb la seua festa de clausura 'Supermartxé Superman'.