El mercat ambulant municipal es trasllada al recinte firal fins al pròxim 22 d'agost

Els 270 llocs operaran en esta ubicació durant la temporada d'esdeveniments en la Ciutat Esportiva Guillermo Amor
0
0
Ana Pellicer i José Ramón González de Zárate
Ana Pellicer i José Ramón González de Zárate

A partir de la setmana vinent i fins al 22 d'agost, el mercat ambulant municipal dels dimecres es trasllada al recinte firal —situat en el carrer Anglaterra— coincidint amb la temporada d'esdeveniments i festivals en la Ciutat Esportiva Guillermo Amor. Així ho han informat hui la regidora de Comerç, Ana Pellicer, i l'edil d'Esdeveniments i Festivals, José Ramón González de Zárate, els quals han aclarit que per a "no generar confusió" entre els usuaris s'ha optat per instal·lar el mercat ambulant en esta ubicació alternativa fins que finalitzen tots els esdeveniments previstos en el Guillermo Amor.

Tots dos han recordat que "fa tres anys" es va optar per condicionar el recinte firal perquè poguera albergar el mercat ambulant durant la temporada d'esdeveniments i també mentre duraren les obres de construcció del Parc de Foietes. Per a açò, es va procedir al seu asfaltat, senyalització i instal·lació d'infraestructures com a banys públics. Amb anterioritat, la falta d'una ubicació alternativa obligava a la suspensió del mercat ambulant quan se celebraven grans esdeveniments en la Ciutat Esportiva.

Aqueixa experiència ha demostrat que esta ubicació alternativa del recinte firal és "la idònia", ja que a més no provoca excessives afeccions a la mobilitat del barri dels Tolls en tancar-se al trànsit únicament el carrer Anglaterra i deixar-se obert al trànsit el carrer d'Itàlia.

Pellicer ha indicat que a través d'una circular s'ha informat els comerciants del mercat ambulant del trasllat del mateix durant un mes, i ha afegit que "la totalitat dels 270 llocs" operaran també en el recinte firal. Igual que en ocasions anteriors, la major part dels llocs estaran instal·lats a l'interior del recinte, mentre que els d'alimentació quedaran en el carrer Anglaterra.

Des de la Regidoria d'Escena Urbana ja s'ha procedit al repintat de les marques per al mercat ambulant dins del recinte.