El mercat ambulant de Foietes estrena tanca i millora l'accessibilitat

El tancat envolta la façana principal de 160 metres
0
0
El mercat ambulant de Foietes estrena tanca i millora l'accessibilitat
El mercat ambulant de Foietes estrena tanca i millora l'accessibilitat

El recinte del Mercat ambulant Municipal de Foietes lluïx una nova tanca metàl·lica al llarg de tota la seua façana. El tancat protegix l'espai verd que envolta el perímetre de la zona comercial i millora la seguretat i l'accessibilitat dels accessos a un servici que és utilitzat, cada dimecres, per milers de ciutadans que acudixen a realitzar les seues compres.

El regidor de Comerç, Lorenzo Martínez, ha destacat la "conveniència" de l'actuació perquè "embellix i preserva el recinte" i a més permet "un millor control dels accessos per part dels tècnics municipals i del servici de vigilància privada que vetlen per la qualitat de les instal·lacions i dels productes que en elles s'oferixen".

Martínez ha precisat que "s'han construït 160 metres de tanca, tot el que és la façana principal". L'actuació ha procurat "mantindre la mateixa fesomia de llistons creuats" que el Parc de Foietes. Una "solució de continuïtat" que integra "encara més el mercat en un barri tan popular com és la Colònia Madrid".

El tancament obligat de la instal·lació municipal a causa de les restriccions provocades per la Covid-19 ha sigut aprofitat pels Servicis Tècnics Municipals per a instal·lar la tanca sense causar molèsties als usuaris del mercat ambulant.