EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

02:28 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm espera al voltant de 25.000 assistents en la primera jornada de l'esdeveniment, en el qual es podrà vore a Foals, Dorian, Bastille i Zahara

El Low Festival 2019 tira a rodar

26 juliol 2019
El Low Festival 2019 echa a rodar

El Low 2019 ha tirat a rodar. A les 18.30 hores s'obrien les portes de l'onzena edició del festival a Benidorm i la Ciutat Esportiva Guillermo Amor començava a rebre als primers dels 25.000 assistents que s'esperen en esta primera jornada. Una jornada que té a Foals, Dorian, Bastille, Zahara i Ladytron com a plats forts, amb un cartell que suma este divendres més de 20 bandes i artistes.

El regidor d'Esdeveniments, Jesús Carrobles, acompanyat per diversos membres de la corporació i els directors del festival, Jose Piñero i Carolina Rodríguez, han recorregut el recinte, que enguany compta amb quatre escenaris, un d'ells, el situat en la pista d'atletisme, amb el nom de Benidorm.

Carrobles ha assenyalat que "un any més Benidorm es convertix l'últim cap de setmana de juliol en la capital espanyola de la música pop, rock i indie amb un Low plenament consolidat i que edició rere edició es revela com un festival de qualitat, d'alt nivell musical i que oferix al públic alts estàndards de comoditat". A més, ha destacat que "la presència de prop de 400 periodistes acreditats assegura un importantíssim impacte promocional per a Benidorm, al qual cal sumar l'elevat impacte econòmic directe i indirecte a la ciutat, que fan del festival una aposta segura".

L'edil ha indicat que la de 2019 és "potser l'edició més regular" quant a l'afluència de públic, ja que s'espera que en les tres jornades es congreguen entre 22.000 i 25.000 'lowers' diaris.

Una edició en la qual més de 200 persones vetlaran per la seguretat del festival, entre seguretat privada i efectius de Policia Local i Nacional, als quals se suma el col·lectiu de Protecció Civil. A més, el dispositiu sanitari compta amb quatre ambulàncies, així com tres socorristes en la zona de piscina, altres 20 en tot el recinte i un Punt d'Atenció Sanitària de Creu Roja amb metges, infermers i auxiliars.