El cementeri de Sant Jaume construirà 132 nous nínxols abans de final d'any

Sant Jaume implementa un servici informatitzat per a la localització dels éssers estimats
0
0
El cementeri de Sant Jaume construirà 132 nous nínxols abans de final d'any
El cementeri de Sant Jaume construirà 132 nous nínxols abans de final d'any

Tot està a punt a Benidorm per a la celebració del Dia de Tots Sants este divendres, 1 de novembre. L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, al costat de la regidora de Cementeris, Ángela Llorca, companys de corporació, i tècnics municipals han supervisat hui els treballs realitzats per l'Ajuntament en tots dos cementeris municipals que cobren major rellevància coincidint amb l'efemèride.

Són actuacions que pretenen "fer més confortables i accessibles" els dos cementeris municipals, ha dit Toni Pérez. S'ha procedit al pintat interior i exterior de tots dos fossars: el de Sant Jaume i el de la Mare de Déu del Sofratge; en este últim, "s'ha arreglat també el mur paral·lel a l'avinguda de Nicaragua", ha precisat Toni Pérez. Entre els dos s'han plantat 4.500 plantes de margarides "perquè lluïsquen de manera especial" durant la celebració.

En el cementeri de Sant Jaume s'ha comprovat l'ocupació del bloc de 40 nínxols construïts a principi d'any i s'ha supervisat la parcel·la confrontant on "de manera immediata" començarà la construcció "de 132 de nou, en tres blocs, amb una inversió que ronda els 100.000 euros". D'altra banda, s'ha millorat l'atenció al públic amb la implantació d'un servici telemàtic que informa els visitants on se situen els seus éssers estimats. "Se li ha dotat —ha dit l'alcalde— d'un equip informàtic que expedix un tiquet amb els detalls, amb només facilitar el nom i els cognoms de la persona que es busca".

Al marge dels treballs realitzats en els instal·lacions municipals, Toni Pérez ha incidit en la implantació del servici especial d'autobusos de les línies 5 i 8 fins al cementeri de Sant Jaume, en col·laboració amb l'empresa de transport urbà, Llorente Bus, a partir del dijous 31 fins al dia 2 de novembre, així com de l'ampliació dels horaris "en les vesprades del dissabte i del diumenge perquè puga ser més accessible la visita als nostres éssers estimats".

D'altra banda, cal recordar que l'àrea de Mobilitat ha habilitat des de hui dimarts, l'accés des de la CV-70 al cementeri travessant el polígon industrial.