La Diputació d'Alacant dona suport al Festival de Teatre per Nadal

L'organisme provincial ha subvencionat amb 6.000 euros esta activitat dirigida al públic infantil i familiar
0
0
La Diputació d'Alacant dona suport al Festival de Teatre per Nadal
La Diputació d'Alacant dona suport al Festival de Teatre per Nadal

El Festival Teatre per Nadal, que anualment organitza la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Benidorm, ha rebut el suport econòmic de la Diputació Província d'Alacant, dins de la convocatòria de subvencions a entitats locals per a la realització d'activitats culturals i escèniques. Concretament, el festival 2019, que es va desenvolupar a la fi de desembre, ha rebut una subvenció de 6.000 euros.

El regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, ha agraït el suport de l'entitat provincial a esta "activitat dirigida al públic infantil i familiar en unes dates tan entranyables com les nadalenques i de la qual van gaudir més de 1.600 espectadors".

En l'edició de 2019, Teatre per Nadal es va desenvolupar en dos escenaris diferents, tots dos a l'aire lliure: la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya i el jardí de l'Hort de Colón.

En el primer escenari, reconvertit aqueixos dies en la plaça del Nadal, es van representar tres espectacles teatrals els dies 14, 21 i 28 de desembre. El cicle es va estrenar amb 'Tachán. Magia Kekoperfil' a càrrec de Saga Produccions. La segona cita va ser amb el musical 'Geronimo Stilton. Enigma en el Prat', també de Saga Produccions; mentre que la companyia Markeliñe va tancar les actuacions en la plaça del Nadal amb el seu 'Chef Nature'.

Per l'Hort de Colon van passar, del 21 al 29 de desembre –excepte els festius– diferents espectacles de titelles, com a 'Historias de la Abuela Ciruela y la Ardilla Pilla' i 'La Torre de la Sabiduría; els contacontes del Sr. Plot; i tallers de treballs manuals de Nadal.