Deu alumnes reben premis extraordinaris pel seu rendiment acadèmic en Primària i Secundària

Altres 60 obtenen un esment especial pels seus expedients
0
0
Deu alumnes reben premis extraordinaris pel seu rendiment acadèmic en Primària i Secundària
Deu alumnes reben premis extraordinaris pel seu rendiment acadèmic en Primària i Secundària

Un total de 70 alumnes que han finalitzat els estudis de Primària i Secundària en els centres públics, concertats i privats de Benidorm van rebre ahir esments especials i premis extraordinaris pel seu rendiment acadèmic durant el curs 2016-2017 de mans de l'alcalde, Toni Pérez, que ostenta les competències d'Educació, reconeixent així als estudiants més brillants de Benidorm i fent lliurament d'un diploma i un obsequi.

L'acte es va celebrar en el Saló d'Actes de l'Ajuntament i va tindre primer com a protagonistes als 50 alumnes de Primària dels centres escolars CEIP Aitana, CEIP Ausiàs March, CEIP Bautista Lledó, CEIP Els Tolls, CEIP Gabriel Miró, CEIP Miguel Hernández, CEIP Serra Gelada, CEIP El Murtal, CEIP La Cala, CEIP Vasco Núñez de Balboa, CEIP Leonor Canalejas, CC Nuestra Señora de los Dolores i CI Lope de Vega.

D'ells, nou van rebre el Premi Extraordinari que atorga la Conselleria als millors expedients de la Comunitat Valenciana, mentre que els 41 restants han sigut reconeguts en l'àmbit local pels seus resultats acadèmics.

Finalitzat l'acte dirigit als alumnes de Primària, va ser el torn dels estudiants de Secundària. Un a un van passar per l'escenari els 19 alumnes dels centres IES Pere Ma Orts i Bosch, IES Bernat de Sarrià, IES Beatriu Fajardo de Mendoza, IES L'Almadrava, IES Mediterrània, CC Nuestra Señora de los Dolores i CI Lope de Vega mereixedors de l'esment especial pel seu rendiment. A més, una alumna d'este últim va arreplegar el Premi Extraordinari concedit per la Conselleria en l'àmbit autonòmic.

L'alcalde va felicitar als alumnes reconeguts, els va desitjar que la seua trajectòria educativa seguisca sent fructífera, i els va assegurar que, a més de per a les seues famílies, també per a la ciutat és "un orgull" comptar amb ells. Pérez va destacar que "darrere de cada diploma i reconeixement hi ha moltes hores d'estudi, esforç i dedicació" dels estudiants i també de "treball i implicació de professors i família", responsables d'"inculcar-los valors i hàbits" a estos jóvens.