EL TEMPS A BENIDORM ARA

26

17:38 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Núvols alts

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Durant este cap de setmana els seleccionats rebran idees de negoci i el diumenge s'anunciarà la idea seleccionada

Demium Benidorm inaugura el seu primer AllStartup

25 octubre 2019
Demium Benidorm inaugura su primer AllStartup

Demium, incubadora d'empreses, centra la seua activitat a muntar equips i desenvolupar models de negoci, ajudant en la fase inicial. El repte per a Demium és la captació de talents i en esta fase que hui ha començat en l'edifici Municipal del Torrejó Demium una vegada localitzats els talents, s'aportaran idees de negoci validades en altres països que poden ser implantades per a solucionar qüestions prèviament detectades.

Els candidats seleccionats després de la presentació de les propostes el passat 17 de setembre s'han incorporat hui a l'AllStartUp i durant este cap de setmana, entre els dies 25 i 27 d'octubre, desenvoluparan les propostes de negoci.

Este programa d'incubació pretén aconseguir tant empreses emergents que es convertisquen en la punta de llança, com exportar la idea consolidada i viable amb empreses radicades a Benidorm perquè generen ocupació i estructura a Benidorm. L'objectiu de la iniciativa és constituir de 5 a 10 companyies a l'any perquè en cinc o huit anys puguem disposar a Benidorm d'un teixit empresarial de cinquanta o seixanta empreses que generen de l'ordre del mig miler d'ocupacions noves en base tecnològica.

L'AllStartup és un esdeveniment que organitza Demium en l'estreta col·laboració de les regidories d'Innovació i Turisme de l'Ajuntament de Benidorm i amb la consultora Intel·ligència Turística.

Es tracta d'una oportunitat única per a aprendre les bases de l'emprenedoria i per a identificar a l'emprenedor compromés i amb talent. Al llarg d'és intens cap de setmana, els participants s'organitzen en equips equilibrats i desenvolupen una idea de negoci proposada per l'organització. Això permet viure directament l'emoció de crear i llançar una Startup, rebent constantment formació i assessorament especialitzat per a aconseguir-ho.

En la primera sessió els emprenedors seleccionats van rebre formació a càrrec de Jaime Guillot director Territorial de la Zona Este de Demium Incubadora de startups.

Al final de l'esdeveniment, en la vesprada del diumenge, es triarà un equip guanyador que formarà part del programa d'incubació durant els pròxims 6 mesos. En este programa es crearan projectes d'innovació vinculats amb el sector del turisme tecnològic que ajudaran a impulsar solucions relacionades amb el turisme intel·ligent i sostenible de la ciutat de Benidorm.