Cultura subvenciona a les escoles de música i educands amb 27.400 euros

L'Ajuntament aprova les ajudes que varien sobre la base del nombre d'alumnes i plantilles de les tres bandes de Benidorm
0
0
Jaime Jesús Pérez, regidor de Cultura.
Jaime Jesús Pérez, regidor de Cultura.

La Regidoria de Cultura, que dirigix Jaime Jesús Pérez, subvencionarà amb 27.400 euros a les escoles de música i educands de les tres entitats musicals de Benidorm. Esta subvenció s'emmarca en la línia d'ajudes convocada per quart any consecutiu per a "donar suport i fomentar la labor cultural i educativa que realitzen les tres entitats musicals de la ciutat formant als futurs músics de Benidorm".

Pérez ha explicat que "exercici rere exercici s'ha anat incrementant la subvenció global concedida a través d'esta línia d'ajudes, fins a aconseguir enguany els 27.400 euros, 1.520 euros més que en 2018".

En este punt, ha recordat que "és una Comissió de Valoració la que s'encarrega d'avaluar la proposta presentada per cada entitat, i l'import de la subvenció atorgada a cadascuna ve determinat per criteris objectius". Així, es té en compte "el volum de la plantilla de cada banda, el nombre d'educands i el còmput anual de despeses vinculades a estes escoles fet per cada entitat l'any anterior".

Igual que l'anterior convocatòria, la Unió Musical de Benidorm ha obtingut la quantia màxima subvencionable per entitat, 10.000 euros. També repetix import la Societat Musical La Nova, 9.750 euros; mentre que la Societat Musical l'Illa rebrà 7.650 euros davant els 6.130 de 2018.

Pérez ha recalcat que amb estes ajudes, "l'Ajuntament reconeix el pes específic de les entitats musicals de la ciutat i la seua important tasca docent, formativa i cultural", i ha incidit que "el fet que cada any s'haja incrementat la quantitat total d'ajuda concedida evidència també que les entitats es bolquen a l'hora de presentar els seus projectes i propostes, perquè veuen en aquestes subvencions un suport i un impuls a la seua labor".