La Comissió de Festes celebra el 'Mercat de Pasqua' este cap de setmana

0
0
La Comissió de Festes celebra el 'Mercat de Pasqua' este cap de setmana
La Comissió de Festes celebra el 'Mercat de Pasqua' este cap de setmana

La Comissió de Festes Majors Patronals 2019 celebrarà per tercer any consecutiu el 'Mercat de Pasqua' els dies 13 i 14 d'abril a partir de les 10.30 hores, organitzat en col·laboració amb la Regidoria de Festes i en el qual els assistents podran trobar productes típics dels comerços de la ciutat, de la Comunitat Valenciana, i menjars tradicionals. El 'Mercat de Pasqua' se celebrarà en els carrers Gambo i Martínez Alejos, com en anys anteriors.

L'edil de Festes, Jesús Carrobles ha comentat que "el mercat s'ha desenvolupat amb molt d'èxit de públic en les passades edicions. Podrem degustar la mona de pasqua, els ous de xocolate i altres productes d'esta festivitat". A més, coincidint amb l'arribada de la Setmana Santa, l'edil ha anunciat que "es posarà a la venda les típiques palmes perquè tots aquells que ens visiten les puguen adquirir per a la processó del Diumenge de Rams". Així mateix, ha fet una crida perquè "els benidormenrs acudisquen este cap de setmana a visitar els llocs del mercat i al fet que proven tots els productes que s'oferixen".

Per la seua part Roberto Carretero, president de la Comissió de Festes ha explicat que per a "tot aquell que vulga comprar les palmes hi haurà llocs durant tota la setmana a la Palmera i al Boca del Calvari i un altre demà dijous, en la plaça de l'església quan es realitzen les catequesis". Durant estos dos dies, les persones que acudisquen a la fira podran tastar tota mena de productes des d'embotits, salaons, olis, vins típics, una gran varietat de pans, xocolates, vímets, fruita, melmelades fins a tota mena de licors" de la zona a preus populars.