Comerç amplia al 9 de desembre el termini d'inscripció per al Concurs d'Aparadorisme Nadalenc

El certamen es desenvolupa en tres categories: hotels, restaurants i comerços
0
0
Comerç amplia al 9 de desembre el termini d'inscripció per al Concurs d'Aparadorisme Nadalenc
Comerç amplia al 9 de desembre el termini d'inscripció per al Concurs d'Aparadorisme Nadalenc

La Regidoria de Comerç, que dirigix Lorenzo Martínez, ha ampliat al 9 de desembre el termini d'inscripció per a participar en la vint-i-sisena edició del Concurs d'Aparadorisme Nadalenc, que un any més s'ha convocat en tres categories: hotels, restaurants i comerços. Martínez ha recordat que el concurs està dirigit "a tots els establiments comercials, bars, restaurants, cafeteries i empreses" de Benidorm, i la proposta d'aparadors es podrà realitzar "amb criteri totalment lliure" atés "el motiu de la convocatòria, el Nadal".

Els establiments participants hauran de mantindre la decoració nadalenca fins al dia de Reis. La inscripció en el Concurs d'Aparadorisme es podrà realitzar en les dependències de la Regidoria, en les extensions administratives, trucant al telèfon 966 815 443, o per correu electrònic enviant la sol•licitud a concursonavidad@benidorm.org. La Regidoria també disposa d'un servici de missatgeria a través de la xarxa social Whatsapp amb el número 699 320 553. Els interessats també poden accedir a tota la informació des de la pàgina web municipal: https://benidorm.org/es/concurso-escaparatismo-navideño.

Els establiments participants, ha aclarit l'edil, hauran d'enviar una foto de la decoració abans de l'11 de desembre amb les quals "es farà una preselecció dels 30 semifinalistes que rebran la visita del jurat" compost per tècnics de la Regidoria, alumnes de l'institut i membres d'AICO, Abreca, Ames de casa, Anémona i del Consell Veïnal. Lorenzo Martínez ha anunciat que els establiments que passen a la final "seran la imatge de la campanya de Nadal en les xarxes socials de l'Ajuntament", que compten amb milers de seguidors.

Els guanyadors del concurs es donaran a conéixer en una gala que tindrà lloc el 19 de desembre, a les 21.00 hores en el Saló d'actes de l'Ajuntament, conduïda pels estudiants de Segon Curs del Cicle de Comerç, Tècnic en Màrqueting i Publicitat del Pere Maria Orts i Bosch; uns alumnes que, a més, seran els encarregats de l'animació i del protocol de l'esdeveniment.