Carlos Sadness i les seues bones vibracions marquen la tercera jornada del 'Benidorm Summer Nights'

L'artista presenta el seu últim àlbum, 'Jesus Tropical', davant més de 700 persones a l'auditori Julio Iglesias, adaptat a la normativa sanitària
0
0
Carlos Sadness i les seues bones vibracions marquen la tercera jornada del 'Benidorm Summer Nights'
Carlos Sadness i les seues bones vibracions marquen la tercera jornada del 'Benidorm Summer Nights'

Les bones vibracions que emana Carlos Sadness van inundar anit l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera en la tercera jornada del 'Benidorm Summer Nights'. Una cita en la qual l'artista va presentar els temes del seu quart àlbum d'estudi, 'Jesus Tropical', que va eixir a la venda quasi coincidint amb la finalitat de l'estat d'alarma. Més de 700 persones van corejar i van ballar les darreres cançons de l'artista com 'Todo estaba bien' –que tot just en un mes supera el milió de reproduccions en Youtube-, 'Chocolate y nata' o 'Me desamaste'; així com 'singles' anteriors com a 'Illa Morenita' o temes d'altres discos com 'Hale Bopp'.

La cita d'anit del 'Benidorm Summer Nights' va ser la primera amb l'obligatorietat total de l'ús de la màscara, dictada hores abans per la Generalitat Valenciana; obligació que els assistents van complir rigorosament en un recinte que, a més, està totalment adaptat a la normativa i instruccions de seguretat sanitària per a la realització d'espectacles a l'aire lliure, tal com ha recordat el regidor d'Esdeveniments i Festivals, Jesús Carrobles.

Així, per al 'Benidorm Summer Nights' s'han establit aforaments reduïts, concordants amb la normativa, que van des de les 400 persones a un màxim de 800. El recinte s'ha distribuït en diverses zones: una de llotja delimitada amb espais per a dos persones; les graderies laterals, amb grups de dos cadires; les graderies centrals, amb parcel·les amb taules i cadires que poden ocupar de tres a quatre persones; i la platea, amb cadires disposades en grups de dos.

La setmana vinent, 'Benidorm Summer Nights' té tres cites previstes; la primera amb Ara Malikian el dijous 23. L'endemà arribarà l'humor amb Martita de Graná ; mentre que el dissabte serà el moment de Coque Malla. Ja a l'agost, el cicle seguirà amb Comandante Lara (24 d'agost), Los Secretos (25 d'agost) i Amaral (29 d'agost).

La programació d'esdeveniments per a estiu a l'auditori Julio Iglesias inclou també el concert de Pablo López el 7 d'agost, i el cicle 'Amoresde Verano' pel qual passaran Guitarricadelafuente (11 d'agost), Errecé (dia 12), Morad (14 d'agost), RVFV (15 d'agost) i Loquillo (dia 20).