EL TEMPS A BENIDORM ARA

26

07:25 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les labors, coordinades per Medi Ambient, se sumen als treballs que realitza el programa EMPUJU en altres zones de Benidorm

Brigades municipals netegen al voltant del Parc Natural per a previndre inundacions i incendis

31 agost 2018
Brigadas municipales limpian en el entorno del Parque Natural para prevenir inundaciones e incendios

Efectius de les brigades municipals de neteja i manteniment estan actuant en l'esbrossat, neteja i manteniment de l'entorn del Parc Natural de la Serra Gelada. L'objectiu de la iniciativa és prevenir els danys que pogueren ocasionar les possibles pluges que s'esperen a la tardor i evitar l'acumulació de massa vegetal que afavorisca un possible incendi.

El regidor de Medi ambient, José Ramón González de Zárate, ha anunciat que l'Ajuntament ha pres esta decisió perquè "tenim la mala sort que la Generalitat Valenciana no ha pogut incorporar nous efectius a la brigada que actua en la Serra Gelada i estan amb el personal just". Davant la disjuntiva, Medi Ambient ha pres la iniciativa d'endreçar i netejar "una de les zones més emblemàtiques i turístiques que és freqüentada diàriament pels turistes que visiten Benidorm i la resta de la comarca".

González de Zárate ha detallat que este matí els brigadistes han actuat als voltants de la Creu "però també van a fer-ho en totes les entrades. En la Cala de Ti Ximo, en L'Almadrava i en tot el Parc Natural". El regidor ha recordat que a estes les labors de neteja i esbrosse, realitzades per personal municipal, cal sumar els treballs efectuats pels joves contractats per l'Ajuntament a través del programa EMPUJU a través del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Estos equips, coordinats des de la concessionària de l'aigua potable, Hidraqua, realitzen la seua labor estos dies en altres punts de la ciutat, com els barrancs del Murtal o Xixo, entre altres.