'#BenidormTeEspera' arriba als carrers

Des d'este dilluns, diversos bancs situats per la ciutat estan retolats amb l'etiqueta encunyada en xarxes socials durant el confinament
0
0
'#BenidormTeEspera' arriba als carrers
'#BenidormTeEspera' arriba als carrers

La iniciativa '#BenidormTeEspera', impulsada per l'Ajuntament en les primeres setmanes del confinament, arriba als carrers de la ciutat. Des d'ahir dilluns, diversos bancs del mobiliari urbà s'han retolat amb l'etiqueta #BenidormTeEspera, encunyada en xarxes socials durant l'estat d'alarma per a mostrar al món els millors racons de la ciutat i incentivar la reactivació turística després del confinament. Etiqueta que continua estant vigent i que a més del mateix Ajuntament també empren diàriament en les seues publicacions Visit Benidorm i nombrosos usuaris en els seus comptes particulars.

L'alcalde, Toni Pérez, ha explicat que "estos bancs estan situats en alguns punts clau des dels quals es poden prendre algunes de les instantànies més impressionants i icòniques de Benidorm". L'alcalde no ha revelat la ubicació exacta dels bancs retolats, ja que "volem que la gent els vaja descobrint durant els seus passejos per Benidorm o bé a través de les fotografies que publiquen en les xarxes socials aquelles persones que ja els hagen localitzats". Als quatre bancs ja instal·lats i retolats "se sumaran en els pròxims dies diversos més, situats també en llocs emblemàtics".

Toni Pérez ha recalcat que "l'hospitalitat ha sigut sempre un dels senyals d'identitat de Benidorm i aqueix missatge, sempre present, és en el qual ara volem incidir amb més èmfasi i traslladar als qui estan pensant a viatjar, i per a això les xarxes socials són un gran altaveu".

L'alcalde ha recordat que "la iniciativa '#BenidormT'Espera' va nàixer a la fi de març com una exposició virtual diària d'imatges de la nostra ciutat captades per residents i visitants abans del confinament, amb la qual en els moments més durs de la crisi sanitària llançàrem a través de les xarxes socials de l'Ajuntament un missatge de positivisme i vam mostrar al món per què som únics". La iniciativa original va acabar recopilant més de 700 fotografies aportades per la ciutadania.