Benidorm Summer Nights reactiva l'activitat musical i d'oci amb aforaments limitats i garantia de distàncies de seguretat

Carlos Sadness, Coque Malla, M-Clan i El Kanka figuren entre els primers noms del cicle, que serà a l'auditori Julio Iglesias amb aforament d'entre 400 a 800 persones
0
0
Benidorm Summer Nights reactiva la actividad musical y de ocio con aforos limitados y garantía de distancias de seguridad
Benidorm Summer Nights reactiva la actividad musical y de ocio con aforos limitados y garantía de distancias de seguridad

Hi haurà control d'aforaments i presa de temperatura als assistents

La ciutat de Benidorm reprendrà l'activitat musical i d'oci amb el 'Benidorm Summer Nights', un cicle d'actuacions a l'aire lliure durant els mesos de juliol i agost, que es desenvoluparà a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera amb un aforament des de 400 persones a un màxim de 800, segons han avançat el regidor d'Esdeveniments i Festivals, Jesús Carrobles, i Jose Piñero de Produccions Baltimore. Tots dos han confirmat que al juliol seran sis les actuacions programades: El Kanka (4 de juliol), M-Clan (dia 9), Carlos Sadness (18 de juliol), Ara Malikian (23 de juliol), Martita de Graná (dia 24) i Coc Malla (dia 25).

L'edil ha incidit en què "els festivals i esdeveniments musicals són, sens dubte, un dels senyals d'identitat de l'oferta turística de Benidorm, i per això era important mantindre aqueixa oferta encara que adaptant-la a les noves circumstàncies, amb totes les garanties de seguretat i amb formats més reduïts en públic, però no en qualitat".

Carrobles ha indicat que "a l'hora de planificar el recinte hem observat totes les directrius sanitàries de prevenció per a garantir la seguretat del públic, treballadors i artistes, sense renunciar a la qualitat i la comoditat assegurant així grans nits de música i humor".

Segons ha detallat l'edil, "entre les mesures previstes està el control d'aforaments i la presa de temperatura als assistents abans d'accedir al recinte. Ja a l'interior, la zona de llotja estarà delimitada amb espais per a 4 o 6 persones, mentre que en platea les cadires per als assistents estaran distribuïdes respectant les distàncies de seguretat. A més, per a minimitzar els desplaçaments del públic dins del recinte, no hi haurà servici de barra, sinó que una dotació de cambrers atendrà els assistents, que podran realitzar les seues comandes a través d'una 'app'. Dins del recinte hi haurà hidrogel i al punt a l'inici com a la finalització de cada actuació es desinfectarà tot el material".

El responsable d'Esdeveniments i Festivals ha indicat que "este 'Benidorm Summer Nights' reafirma l'aposta i la confiança de Produccions Baltimore a la ciutat, ja que malgrat la suspensió de l'edició 2020 del Low Festival han volgut estar este estiu a Benidorm amb este cicle".

Carrobles i Piñero han avançat que "d'ací a poc temps s'informarà sobre els canals de venda del 'Benidorm Summer Nights' i s'anunciarà el cartell d'agost".