Benidorm reobri els parcs infantils

Una brigada està revisant totes les instal·lacions, que es desinfectaran diàriament
0
0
Benidorm reobri els parcs infantils
Benidorm reobri els parcs infantils

L'Ajuntament recorda que s'ha de guardar la distància de seguretat d'1,5 metres i portar màscara

Coincidint amb l'inici de la Fase 3 del pla de desescalada, entre la jornada d'este dilluns i demà l'Ajuntament de Benidorm reobrirà totes les àrees infantils de joc. El regidor de Parcs i Jardins, José Ramón González de Zárate, ha explicat que "en estos moments s'estan realitzant una nova desinfecció exhaustiva de tots els parcs infantils, i una brigada de manteniment està revisant totes les àrees i instal·lacions".

Amb els parcs infantils, els xiquets de Benidorm recuperen un espai que ha romàs tancat tres mesos i que la normativa estatal de desescalada no ha contemplat fins a esta Fase 3. La reobertura comportarà un esforç suplementari dels Serveis Municipals i de l'empresa concessionària de la neteja viària, FCC, ja que els treballs de neteja i desinfecció es realitzaran diàriament.

A més de la cura, des de l'àrea municipal de Parcs i Jardins es recorda als usuaris l'obligatorietat de l'ús de màscares als majors de sis anys, la desinfecció de mans i la conveniència de l'ús de guants. Així mateix, s'insistix en la utilització de les papereres i s'aconsella circular per estos espais sempre per la dreta per a evitar el contacte directe, mantenint sempre la distància de seguretat de, almenys, 1,5 metres.