Benidorm reobri el dimarts la piscina i gimnàs del Palau per a abonats amb un aforament del 30%

L'ús serà prèvia reserva, disponible a partir del dilluns en el telèfon 966 815 472 o en la web de la Regidoria d'Esports
0
0
Benidorm reobri el dimarts la piscina i gimnàs del Palau per a abonats amb un aforament del 30%
Benidorm reobri el dimarts la piscina i gimnàs del Palau per a abonats amb un aforament del 30%

També estaran operatives fins a les 20.00 hores la resta d'instal·lacions esportives cobertes

Atesa la Resolució de l'11 de març de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, l'Ajuntament de Benidorm reobri este dimarts, 16 de març, la piscina i gimnàs del Palau d'Esports l'Illa de Benidorm per als abonats i amb un aforament del 30%. Així mateix, també es reprén l'activitat en la resta d'instal·lacions esportives municipals cobertes que, sobre la base de la mateixa resolució, es tancaran a les 20.00 hores; un tancament que afectarà les competicions oficials. Les instal·lacions a l'aire lliure, per part seua, es mantindran obertes fins a les 21.30 hores.

Els abonats de les instal·lacions esportives municipals hauran de reservar l'ús d'estes, a partir del dilluns, en el telèfon 966815472 o a través de la web de la Regidoria d'Esports.

La Resolució de Conselleria establix que la pràctica esportiva de modalitats individuals a l'aire lliure o en instal·lacions cobertes queda limitada a un màxim de 4 persones, més un monitor, sense contacte físic i mantenint la distància de seguretat. En les instal·lacions tancades serà obligatori l'ús de la mascareta. S'autoritza l'ús dels vestuaris de les instal·lacions, però no les dutxes.

Pel que respecta a la població en edat escolar d'Infantil i Primària, fora de l'horari escolar, podrà desenvolupar activitats esportives grupals i entrenaments a l'aire lliure amb fins a 10 esportistes, més el monitor, en grup estable, sense contacte físic i amb distància de seguretat. Els entrenaments seran sense públic i els acompanyants dels menors no podran romandre en ni en les instal·lacions ni als voltants, pregant-se s'eviten les aglomeracions a l'hora de deixar i recollir als menors en les instal·lacions.

La participació de persones en les etapes educatives d'Infantil i Primària en competicions no està permesa, excepte competicions oficials.

Cal ressenyar que continuen suspeses totes les competicions, activitats i esdeveniments esportius organitzats per entitats públiques o privades, en totes les categories i modalitats esportives, excepte les competicions esportives d'àmbit autonòmic que atorguen un dret d'ascens a campionats o competicions d'àmbit estatal i les imprescindibles per a obtindre la classificació oficial per a campionats d'àmbit estatal. Les competicions oficials professionals d'àmbit internacional i estatal, i les competicions oficials no professionals d'àmbit internacional i estatal continuaran desenvolupant-se conforme a les seues normes, protocols i restriccions, amb un aforament màxim de 150 persones.

Quant als esportistes practicants, accediran a les instal·lacions per a competir o entrenar amb un certificat de la Federació corresponent, que acredite la participació de la persona esportista en alguna de les competicions expressament autoritzades per esta resolució i els respectius entrenaments.

Inicialment, estes mesures estaran en vigor des del 15 de març fins al 12 d'abril.