Benidorm reobre els horts urbans després de l'autorització del Ministeri de Sanitat

Els usuaris podran treballar en les seues parcel·les en l'horari marcat pel Govern per a eixides en funció de la franja d'edat, però no fer ús de les zones comunes
0
0
Imatge d'arxiu dels horts urbans de La Cala
Imatge d'arxiu dels horts urbans de La Cala

L'alcalde apel·la a la responsabilitat dels usuaris i recorda que han de guardar les distàncies de seguretat

L'Ajuntament de Benidorm reobre demà dissabte, 2 de maig, els horts urbans de la ciutat, després de l'autorització dictada en este sentit pel Ministeri de Sanitat publicada hui al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE). Segons ha informat l'alcalde, Toni Pérez, "els horts del carrer Itàlia i de La Cala estaran oberts si bé, en funció de la seua edat, els usuaris hauran de cenyir-se a les hores per a eixided autoritzades pel Govern en esta fase del pla de desescalada, i no romandre en les parcel·les per espai superior a dos hores".

Toni Pérez ha apel·lat "a la responsabilitat dels usuaris i al sentit comú en esta tornada a l'activitat dels horts urbans, complint en tot moment amb les directrius sanitàries, especialment guardant les distàncies de seguretat amb la resta de persones que es troben en les instal·lacions".

L'alcalde ha especificat que "durant la seua estada als horts, els usuaris hauran de centrar la seua activitat en la seua parcel·la i no fer ús dels espais i zones comuns, ni romandre en les instal·lacions més temps del fixat, suficient per a atendre les necessitats de cura de les parcel·les i cultius".

En previsió a l'obertura dels horts, este mateix matí el Servici Municipal de Neteja ha reforçat la desinfecció d'estos espais.

Un cop autoritzats pel Govern d'Espanya els desplaçaments als horts no comercials, es recomana als usuaris que porten amb si en tot moment la documentació que acredita que són beneficiaris d'estes parcel·les municipals per si són requerits per l'autoritat policial.