Benidorm renova l'enllumenat de 10 carrers de la part alta del Racó de l'Oix amb lluminàries led

Esta actuació preveu la substitució de 130 fanals i millorarà l'eficiència energètica, la seguretat i l'escena urbana
0
0
Benidorm renova l'enllumenat de 10 carrers de la part alta del Racó de l'Oix amb lluminàries led
Benidorm renova l'enllumenat de 10 carrers de la part alta del Racó de l'Oix amb lluminàries led

L'Ajuntament de Benidorm està renovant l'enllumenat públic d'una desena de carrers de la part alta del Racó de l'Oix, en les quals s'estan instal·lant lluminàries amb tecnologia led. L'alcalde, Toni Pérez, i el regidor d'Escena Urbana, José Ramón González de Zárate, han comprovat hui com avancen aqueixos treballs, que "milloren l'estètica i il·luminació de la zona, incrementant al seu torn la seguretat d'estos carrers, al mateix temps que la instal·lació de tecnologia led permetrà un estalvi energètic del 75%".

L'alcalde ha assenyalat que "han passat més de tres dècades des de la implantació de l'enllumenat públic d'esta zona, i encara que en els últims anys s'han fet treballs de manteniment, com la renovació de l'enllumenat o la millora de les canalitzacions, era absolutament necessari fer una intervenció total i canviar la instal·lació i els fanals, que en molts casos són les originals del projecte".

Pérez ha detallat que "s'invertiran prop de 200.000 euros a renovar 130 lluminàries —inclosa la pròpia instal·lació— en la part alta del Racó de l'Oix, una zona residencial en la qual viuen molts veïns i en la qual també hi ha un bon nombre d'establiments hotelers i d'apartaments turístics".

Concretament esta actuació es desenvoluparà als carrers París, en el tram que va des d'Ametlla de Mar fins a Montecarlo; en Montecarlo des de Berlín fins a París; en la part de l'avinguda Estocolm que discorre entre Berlín i París; en la part alta del carrer Londres; i en el tram de l'avinguda Montecarlo entre els carrers Roma i París. A més, es renovarà tot l'enllumenat als carrers Atenes, Viena, Lisboa, Roma i Oslo.

A més, i a través d'una millora a compte del projecte per a la instal·lació de fibra òptica en Ametlla del Mar, l'operadora Orange subministrarà sis lluminàries més de les mateixes característiques per a reforçar la il·luminació del carrer Londres i adjacents.

L'alcalde ha manifestat que "la renovació de l'enllumenat públic d'esta zona del Racó de l'Oix coincidix amb les obres de remodelació de bona part de l'avinguda d'Ametlla del Mar, que millorarà molt en matèria d'imatge i accessibilitat i que, sens dubte, farà del barri un lloc més amable i còmode per a l'ús per als vianants i comercial".