Benidorm reforça el seu suport en subvencions Covid al Taxi, els VTC i el transport de viatgers

L'import de la partida sobrant es repercutirà després d'una modificació puntual de les bases.
0
0
Benidorm reforça el seu suport en subvencions Covid al Taxi, els VTC i el transport de viatgers
Benidorm reforça el seu suport en subvencions Covid al Taxi, els VTC i el transport de viatgers

L'Ajuntament de Benidorm ha aprovat la modificació puntual de les Bases Reguladores de la línia d'ajudes als autònoms del Taxi, VTC i empreses de transport de viatgers per carretera, amb domicili social i fiscal a Benidorm, per a alleujar les nefastes conseqüències ocasionades per la pandèmia, contribuint a recuperar i mantindre l'activitat.

Esta modificació, ha assenyalat el regidor d'Accessibilitat Universal i Mobilitat, González de Zárate, "permetrà destinar el sobrant de la partida" i redundar en les ajudes que obrien termini el passat 23 de novembre. L'objectiu, una vegada més, va insistir el regidor "és pal·liar els efectes de la crisi de la *Covid-19 en el sector".

La partida comptava amb una dotació de 120.000 euros, considerant una subvenció de 350 euros per beneficiari.

La línia seguix dirigida a fer costat al sector del taxi, i més concretament als autònoms titulars de llicències de taxi o VTC amb domicili social a Benidorm que van haver de cessar la seua activitat a conseqüència de l'estat d'alarma, o que entre el 14 de març i el 19 d'abril van vore reduïda la seua facturació almenys en un 40% respecte als sis mesos anteriors. També està oberta als qui no porten d'alta els sis mesos naturals exigits per a acreditar la reducció d'ingressos, valorant-se si escau el període real d'activitat.

El regidor de Mobilitat ha recordat que "amb esta modificació puntual volem que siga la totalitat de la partida la que vaja a la recuperació i manteniment de l'ocupació i de l'activitat del transport de persones amb autotaxi, conscients que este sector ha sigut un dels més danyats en l'àmbit nacional per la crisi derivada de la pandèmia".

Les ajudes es poden tramitar telemàticament a través de la Seu Electrònica –https://sede.benidorm.org/catalogo-de-servicios/movcov/–. En el mateix apartat poden consultar-se els requisits d'accés a estes ajudes.