Benidorm recrearà el conte 'La història dels Reis Mags d'Orient' al Parc de l'Aigüera

Esta iniciativa substituïx a la tradicional Cavalcada i preveu cinc zones temàtiques que podran visitar-se els dies 3, 4 i 5 de gener
0
0
Benidorm recrearà el conte 'La història dels Reis Mags d'Orient' al Parc de l'Aigüera
Benidorm recrearà el conte 'La història dels Reis Mags d'Orient' al Parc de l'Aigüera

Mitjançant l'adquisició anticipada de tiquets, es garantix la distància de seguretat i el control d'aforaments i accessos

L'Ajuntament de Benidorm recrearà al Parc de l'Aigüera el conte 'La història dels Reis Mags d'Orient', escrit en 2015 i que servix d'eix central de la segona part de la tradicional Cavalcada del 5 de gener, suspesa este any a causa de la pandèmia. El regidor de Festes, Jesús Carrobles, ha explicat que esta recreació "es distribuirà en aproximadament 12.000 metres quadrats del parc, des de l'auditori Óscar Esplá fins a l'entrada del Juliol Iglesias, ocupant les zones verdes limítrofes al corredor central". D'esta manera, "els visitants realitzaran un recorregut d'aproximadament 500 metres pel circuit delimitat i perfectament abalisat, que abasta el corredor central i alguna de les sendes laterals".

Carrobles ha detallat que "dins del recinte es configuraran cinc àrees temàtiques vinculades als principals personatges o escenes del conte com són: Herodes, els pastors, l'Estel de Nadal, el Campament Real i el naixement". A més, "hi haurà espectacles, actors, so i il·luminació i una zona amb animals, i durant la jornada del dia 3 estaran els patges reals estaran en el recinte, mentre que el dia 5 estaran presents els mateixos Reis d'Orient".

En definitiva, ha agregat, "crearem una espècie de parc temàtic dels Reis Mags perquè els més xicotets puguen gaudir d'esta part tan important de Nadal".

El recinte podrà visitar-se els dies 3, 4 i 5 de gener, en horari de 10.00 a 14.00 i de 16.30 a 20.30 hores. El recorregut durarà aproximadament de 30 minuts i el contingent màxim de persones al mateix temps en el recinte "no superarà en cap moment les 150 persones".

L'edil de Festes ha recalcat que "en esta activitat, igual que en la resta de les quals s'organitzen amb motiu de Nadal, observarem estrictament el compliment de totes les mesures de seguretat higienicosanitàries. Per a això, s'establirà un control d'accessos i d'aforaments". D'esta manera, les persones que vulguen visitar el recinte hauran d'adquirir prèviament una entrada, fixada en 1,5 euros. Amb este import "es cobriran la despesa de gestió d'este tiquet i del control d'aforaments". Els tiquets poden adquirir-se a partir d'este dimecres, 23 de desembre, en www.beninadal.com.

Així mateix, les visites podran realitzar-se "fins i tot en grups de 6 persones que accediran al recinte cada 3 minuts, garantint així que l'entrada siga escalonada i que, en conseqüència, es mantenen les distàncies de seguretat entre els assistents".

Carrobles ha indicat que "sabem que este Nadal seran diferents, però volem que, en la mesura que siga possible, els xiquets i xiquetes de Benidorm mantinguen intacte l'esperit propi d'estes dates i la il·lusió per veure als Reis Mags; i el més important, que ho facen en un entorn segur, ja que en estos dies han d'imperar la responsabilitat, la prudència i la seguretat".