Benidorm obri al públic una nova zona d'oci i esplai en l'avinguda de la Vila Joiosa

0
0
Benidorm obri al públic una nova zona d'oci i esplai en l'avinguda de la Vila Joiosa
Benidorm obri al públic una nova zona d'oci i esplai en l'avinguda de la Vila Joiosa

Este espai ha sigut a cost zero per a l'Ajuntament després de la negociació amb l'empresa que construïx dos torres d'habitatges pels voltants

L'Ajuntament de Benidorm ha posat hui en servici un nou espai d'oci i esplai a l'avinguda de la Vila Joiosa, en el qual s'han instal·lat una zona bio saludable, dos de jocs infantils i una altra amb engrunsadores adaptades per a xiquets amb diversitat funcional.

Este nou espai ha sigut a cost zero per a l'Ajuntament a través de les millores que s'han negociat amb l'empresa que construïx dos torres d'habitatges en les parcel·les contigües a esta franja de l'avinguda. Estes millores han inclòs també l'augment de la grandària i accessibilitat de les voreres, així com el re asfaltat d'este tram de l'avinguda, que s'efectuarà després de Setmana Santa.

L'alcalde, Toni Pérez; la regidora d'Urbanisme, Lourdes Caselles; i membres del govern i la corporació s'han desplaçat fins a l'avinguda per a vore el resultat d'esta actuació en companyia dels responsables de l'empresa constructora.

Pérez ha indicat que "esta nova zona d'oci i esplai és el resultat de la gestió urbanística vinculada a la millora de l'escena urbana, que és la gestió que anem desenvolupant des del minut un de la legislatura i que ha servit per a millorar més d'un punt de la ciutat i, com en este cas, integrar una promoció en la trama urbana".

La proposta municipal va ser que "es construïra un davant jardí" enfront de la façana dels locals comercials d'esta promoció, "que el mateix es complementara amb mobiliari urbà, fanals i zones de joc".

L'alcalde ha avançat que l'Ajuntament també actuarà en l'avinguda de la Vila Joiosa mitjançant "una operació d'asfalt que emprendrem abans d'estiu i que completarà la millora de la calçada de tota esta via, molt important per a nosaltres i en la qual hem actuat per trams des de l'any 2015".

Millora carrer Arco Iris

A més d'esta zona d'oci en l'avinguda de la Vila Joiosa, en les últimes dates esta mateixa gestió ha permés també millorar el carrer Arco Iris, part del qual ha sigut asfaltat per l'establiment hoteler que recentment ha sigut reformat en esta via. L'asfaltat del següent tram, també sense cost per a l'Ajuntament s'executarà una vegada finalitzada la Setmana Santa.

Más imágenes: