Benidorm, llesta per a un nou i multitudinari 'Fancy Dress' amb 35.000 britànics

La ciutat ultima el dispositiu per a este esdeveniment en el qual participaran 35 locals d'oci el pròxim 14 de novembre
0
0
Benidorm, llesta per a un nou i multitudinari 'Fancy Dress' amb 35.000 britànics
Benidorm, llesta per a un nou i multitudinari 'Fancy Dress' amb 35.000 britànics

Benidorm està llesta per a les seues Festes *Majors Patronals i també per a una nova i multitudinària edició del 'Fancy Dress', la festa 'no oficial' de disfresses en la qual cada any a any participen desenes de milers de persones, sobretot turistes britànics que es desplacen expressament en estes dates a la ciutat per a viure este esdeveniment. Este esdeveniment que tindrà lloc el pròxim 14 de novembre, en el qual s'espera la participació d'almenys 35.000 persones i en el qual prendran part 35 locals d'oci del Racó de l'Oix.

Els regidors d'Esdeveniments i Seguretat Ciutadana, Jesús Carrobles i Lorenzo Martínez, han presidit la reunió de coordinació en la qual s'ha ultimat el dispositiu sanitari, de mobilitat i seguretat que operarà el 14 de novembre. Este dispositiu estarà compost per: 15 auxiliars de seguretat que s'encarregaran de tasques de control, informació i accés; una ambulància de Creu Roja; i efectius de Policia Local, del Cos Nacional de Policia i de Protecció Civil.

Igual que en anys anteriors, Ociobal ha organitzat una desfilada de carrosses que estrena recorregut, una cosa més extensa que en edicions anteriors i que partirà a les 14.00 hores del carrer Lepant en direcció a Avinguda Vessador per a seguir per Girona i Conca fins a arribar a Mallorca. El traçat del recorregut es tallarà al trànsit aproximadament mitja hora abans de l'arrencada de la desfilada i es reobrirà uns 30 minuts després del pas de les carrosses. Mentre dure la desfilada, els locals d'oci no podran ocupar la via pública amb barres ni mobiliari auxiliar.

Carrobles i Martínez han assenyalat que el 'Fancy Dress' és "l'últim gran esdeveniment de l'any" i "cita indiscutible en el calendari del turisme britànic, al qual cada any se sumen visitants de més nacionalitats i residents de Benidorm i d'altres localitats de la comarca". Tots dos edils han destacat que "malgrat el gran nombre de participants en este esdeveniment, sempre s'ha desenvolupat sense incidents".