Benidorm habilita tres nous accessos a les platges, a petició de veïns, comerciants i hostalers

Es crea un accés en Llevant en els voltants de l'avinguda de l'Ametlla de Mar; i dos en Ponent, en diferents punts d'Armada Espanyola
0
0
Benidorm habilita tres nous accessos a les platges, a petició de veïns, comerciants i hostalers
Benidorm habilita tres nous accessos a les platges, a petició de veïns, comerciants i hostalers

Es treballa també en l'ampliació dels espais per a famílies

L'Ajuntament de Benidorm habilitarà tres nous accessos a les platges, atenent la petició cursada per veïns, comerciants i hostalers. Així ho ha avançat l'alcalde, Toni Pérez, després de mantindre una reunió amb veïns i empresaris de Ponent en la qual es va abordar la petició de generar dos nous accessos en el tram de platja de l'avinguda Armada Espanyola.

La regidora de Platges, Mónica Gómez, ha recalcat que "tal com avancem durant la presentació de 'Benidorm Beach Safety' el projecte és modulable en tots els seus aspectes atesa la demanda i usos que es donen a cada moment". Per això, "ja la setmana passada vam ampliar el nombre original d'accessos de 20 a 30, i ara tornem a fer-ho generant-ne tres nous, un en Llevant i dos en Ponent, fins a aconseguir els 33".

Concretament, el nou accés de Llevant se situa a l'altura de l'avinguda de l'Ametlla de Mar, mentre que els de Ponent es localitzen entre les avingudes Xixo i Rajarell, i entre Rajarell i l'inici de l'avinguda de la Vila Joiosa.

De la mateixa manera, Gómez ha avançat que "a la vista de la mena de públic que està fent ús de les platges en estes primeres setmanes d'activitat i en previsió del perfil de turista que s'espera al llarg del mes, estem treballant per a propiciar l'ampliació dels espais blaus destinats a les famílies i població en general". Encara que estos espais blaus "són els que disposen de més parcel·les, considerem convenient incrementar-los novament". Així mateix, ha recordat que les persones majors de seixanta anys també poden fer ús d'estos espais, igual que els disposats especialment per a ells i identificats sobre l'arena amb el color verd.

L'edil ha recordat que "en les seues dos primeres setmanes d'activitat, les platges de Benidorm han fregat els 110.000 usuaris, amb jornades en les quals s'han superat de llarg les 15.000 persones, com és el cas del passat diumenge en el qual 17.526 usuaris van gaudir dels nostres arenals".