'Benidorm fet a mà' inicia una nova campanya de promoció del comerç tradicional

Comenzará en la Avenida del Mediterráneo y el balance de la primera campaña de Comercio y Empleo es espectacular: 350.000 impactos, 80.915 visualizaciones y más de 2.500 páginas indexadas
0
0
'Benidorm fet a mà' inicia una nova campanya de promoció del comerç tradicional
'Benidorm fet a mà' inicia una nova campanya de promoció del comerç tradicional

La campanya de promoció del comerç tradicional 'Benidorm fet a mà' (BFM), comença nou curs a partir del pròxim 17 d'octubre, amb l'enregistrament dels primers reportatges de vídeo en locals de l'Avinguda Mediterrani. Així ho han anunciat este matí la regidora de Comerç, Ana Pellicer, en roda de premsa, a la qual ha acudit al costat de la responsable d'Ocupació i Desenvolupament Local, Ma Jesús Pinto, i el cap d'estudis d'IES Pere Maria Orts i Bosch, José Muñoz.

Pellicer ha recordat que 'Benidorm fet a mà' és una iniciativa conjunta de les dos regidories en col·laboració amb els alumnes del cicle formatiu de Màrqueting i Publicitat que té per objectiu "realçar i donar a conéixer i el nostre comerç tradicional", el "vertader protagonista de la campanya". Ana Pellicer ha precisat que les accions de promoció es realitzen en l'àmbit local a través de les xarxes socials de l'Ajuntament.

La responsable de Comerç ha pres com a exemple el perfil municipal en Facebook on la pàgina aconseguix quasi els 56.000 seguidors (l'Ajuntament també té comptes en Twitter, Instagram i YouTube). En esta xarxa social els vídeos de la campanya "ja han superat els 350.000 impactes" i s'han computat 80.915 visualitzacions. Ana Pellicer també ha assenyalat que el cercador Google "té indexades 2.560 pàgines" del BFM i el dia de hui s'han visitat tan sols 56 comerços. "Parlem —ha posat l'accent la regidora— d'un nombre molt important de visites virtuals que realitza el consumidor des de la seua casa als comerços tradicionals del 'Benidorm fet a mà'".

Per la seua banda, la responsable d'Ocupació ha ressaltat l'"estreta relació" entre "el comerç i la generació de riquesa i ocupació" i s'ha referit al suport total que "des de l'equip de Govern es dóna al comerç local". En este sentit ha posat com a exemple la celebració durant el cap de setmana passat de la Fira Outlet, en la mateixa plaça de l'Ajuntament, que ha atret la ciutat a milers de visitants que han gaudit de grans descomptes i ha permés als comerciants donar eixida als estocs dels seus magatzems.

Iniciatives dels estudiants

El cap d'estudis de l'IES Pere Maria Orts i Bosch també ha destacat de 'Benidorm fet a mà' el permetre als alumnes que "puguen treballar i practicar els continguts que aprenen en el cicle en un ambient real". José Muñoz ha dit que és "molt motivador" perquè "no fan un treball que els manen els professors" sinó que "participen en una campanya de debò" on deuen "comunicar-se oralment i treballar els continguts per a obtenir al final un vídeo" que ha de posicionar-se en les xarxes socials generar trànsit i vendes.

Respecte a les noves iniciatives que proposen els alumnes del cicle de Màrqueting i Publicitat, Muñoz ha avançat que està estudiant la creació d'una nova pàgina Web on els comerços "participen a través de codis QR", de manera que qualsevol persona puga accedir amb ells a la informació, novetats, ofertes. José Muñoz ha puntualitzat el que considera un "fenomenal acolliment" per part dels alumnes a este nou curs de 'Benidorm fet a mà'.