EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

07:19 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El Servici d'Ocupació Estatal SEPE invertix en la inserció laboral de parats de la ciutat 86.270.15 euros

Benidorm engega dos programes d'ocupació pública d'interés social

21 desembre 2017
Benidorm pone en marcha dos programas de empleo público de interés social

L'Ajuntament de Benidorm, a través de la Regidoria d'Ocupació que dirigix Ma Jesús Pinto, ha engegat dos projectes d'ocupació pública d'interés social a través del Servici Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF), amb fons del Servici Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), emmarcats dins dels programes EMCORP (Ocupació en Corporacions Locals), per a la contractació de persones aturades d'almenys 30 anys i per a persones en situació de desocupació de llarga durada.

La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local ha destacat "la importància que tenen els programes d'Iniciativa Social en la reinserció dels treballadors en el mercat laboral". Ma Jesús Pinto ha posat l'accent que algunes de les persones contractades "feia molt temps estaven parades" i ha precisat que els contractes signats ho són per una durada de sis mesos.

Gràcies al programa EMCORP, s'ha pogut contractar a sis treballadors que exerciran funcions de manteniment d'edificis en diferents dependències municipals. La subvenció obtinguda per a esta fi ha aconseguit els 50.164,45 euros. Així mateix, altres quatre persones, també fins ara aturades, prestaran els seus servicis com a oficials de segona en els treballs de re condicionament d'espais públics que duu a terme, per tota la ciutat, la Regidoria d'Escena Urbana. L'import subvencionat en este cas ascendix a 36.105,70 euros.

El SEPE és un organisme autònom de l'Administració General de l'Estat, dependent del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, que té encomanada l'ordenació, el desenvolupament i el seguiment dels programes i mesures de la política d'ocupació. Amb estos dos programes a Benidorm invertirà un total de 86.270,15 euros.