Benidorm decreta tres dies de dol per la mort de l'exalcalde Agustín Navarro Alvado

La capella ardent s'instal·larà en el Saló de Plens, sota estrictes mesures sanitàries
0
0
Agustín Navarro.
Agustín Navarro.

L'Ajuntament de Benidorm ha decretat tres dies de dol oficial per la mort de l'exalcalde Agustín Navarro Alvado, mort a primera hora d'este divendres. Atenent la petició expressada per la seua família, la capella ardent del qual fora alcalde pel PSOE durant més de cinc anys s'instal·larà en el Saló de Plens de la Casa Consistorial i està previst que s'òbriga al públic al llarg de la jornada sota estrictes mesures sanitàries.

Fill de Benidorm i nascut en el barri del Camp, Agustín Navarro va ser alcalde de Benidorm des del 22 de setembre de 2009 fins al 13 de juny de 2015. Funcionari de l'Ajuntament de Benidorm des de mitjan dècada dels huitanta, també va ser regidor en la legislatura 1991-1995 i diputat provincial en el període 2007-2009 i 2015-2019.

Durant la sessió plenària extraordinària i urgent celebrada este matí s'ha guardat un minut de silenci per la defunció d'Agustín Navarro. L'alcalde, Toni Pérez, ha assegurat que la de hui és una jornada "luctuosa per a este Ajuntament, per a esta Corporació i les que ens han precedit, i per al poble de Benidorm" davant la pèrdua d'una persona "que estima Benidorm" i que "es va posar a la seua disposició". L'alcalde ha assenyalat la "profunda tristesa" que ha suposat la defunció d'Agustín Navarro, al qual "tots portem en el cor" i, en nom de la ciutat, ha traslladat "les nostres condolences, pesar i una forta abraçada" als seus familiars i amics.

Durant tres dies les banderes del Consistori onejaran a mitja asta en senyal de duel.