Benidorm convoca les ajudes per a la promoció i foment de l'esport femení, que creixen fins als 100.000 euros

La Junta de Govern aprovarà el dilluns les bases d'esta línia de subvencions destinada a clubs o entitats esportives, que podran rebre una quantia màxima de 20.000 euros
0
0
Benidorm convoca les ajudes per a la promoció i foment de l'esport femení, que creixen fins als 100.000 euros
Benidorm convoca les ajudes per a la promoció i foment de l'esport femení, que creixen fins als 100.000 euros

Per segon any consecutiu, l'Ajuntament de Benidorm convocarà les ajudes municipals per a la promoció i foment de l'esport femení, que en este 2020 augmenten la seua dotació pressupostària de 90.000 a 100.000 euros. Segons ha informat la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, dilluns que ve la Junta de Govern Local aprovarà les bases d'estes ajudes "que estan dirigides a clubs o entitats esportives locals legalment constituïdes i amb almenys un any d'antiguitat que disposen d'equips o esportistes femenines".

La quantia màxima subvencionable serà de 20.000 euros per club o entitat esportiva -5.000 euros més que l'any anterior–; un import que podrà anar a sufragar "activitats, projectes i programes" la fi dels quals "siga la promoció i el foment de l'esport femení".

L'edil ha detallat que a l'hora de determinar l'import de cada ajuda es tindran en compte, per exemple, el temps que porta l'entitat participant amb equips femenins en proves federades; el nombre de sòcies esportistes empadronades a Benidorm; les despeses federatives vinculades als equips o esportistes femenines; l'organització d'activitats dirigides al foment de l'esport femení; o la seua col·laboració amb la Regidoria en esdeveniments esportius.

*Cebreros ha assenyalat que "amb estes ajudes volem contribuir al foment i la promoció de l'esport femení, sobretot la base, que realitzen els clubs i entitats esportives de Benidorm, en sintonia amb la labor municipal".

Una vegada aprovades les bases i publicades en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), els clubs disposaran de quinze dies per a sol·licitar esta subvenció. Posteriorment, una Comissió Tècnica s'encarregarà de comprovar, avaluar i valorar totes les sol·licituds, per a posteriorment elevar una proposta de resolució, que haurà de ser aprovada per la Junta de Govern Local.

L'any passat es van atorgar ajudes per import de 89.174 euros.