Benidorm condemna enèrgicament un nou crim masclista

Igualtat recorda que el 016 atén les víctimes de violència de gènere les 24 hores del dia
0
0
Benidorm condemna enèrgicament un nou crim masclista
Benidorm condemna enèrgicament un nou crim masclista

Per segona vegada esta setmana, Benidorm ha condemnat hui un nou crim masclista, que eleva a 16 el nombre de dones assassinades per les seues parelles o exparelles enguany a Espanya. L'alcalde, Toni Pérez; la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí; membres de la Corporació; treballadors municipals; i veïns han guardat un minut de silenci a les portes de l'Ajuntament per a mostrar el seu rebuig a esta xacra social, que des de 2003 s'ha cobrat la vida de 1.049 dones.

En esta ocasió, un home de seixanta anys ha posat fi a la vida de la seua dona de cinquanta-quatre anys i de la filla de tots dos, de vint-i-quatre, a les quals presumptament va degollar a la seua casa, situada en la localitat biscaïna d'Abanto-Zierbena

Des de la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Benidorm han recordat que el número de telèfon 016 atén a totes les víctimes de violència masclista les 24 hores del dia, en 52 idiomes. No deixa rastre en la factura telefònica però s'aconsella esborrar-ho del registre de trucades dels telèfons mòbils. A més, la Regidoria posa a la disposició de les dones que se senten amenaçades tots els servicis públics municipals i el seu personal especialitzat.