Benidorm commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

0
0
Llorca, durant la lectura del manifest.
Llorca, durant la lectura del manifest.

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, l'Associació de Persones amb Discapacitat de Benidorm i Comarca, ASMIBE, al costat de la Regidoria de Benestar Social, ha convocat als seus associats, simpatitzants i veïns, en la Saló d'Actes de l'Ajuntament, per a la lectura del tradicional manifest elaborat especialment per a l'ocasió des del Cermi (Comité Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat).

La regidora de Benestar Social, Ángela Llorca, ha sigut l'encarregada de llegir el manifest que ha reflexionat sobre els efectes que la pandèmia i l'alerta sanitària provocada per la Covid-19 han tingut especialment entre el col·lectiu i els seus familiars. A continuació s'ha projectat el film 'Especiales' (2019), d'Éric Toledao i Olivier Nakache, Premi del Públic Ciutat de Donostia de la secció Perles del Festival de Sant Sebastià.

Amb l'acte de hui s'ha posat punt final als actes commemoratius del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat a la ciutat que es van iniciar ahir amb una taula informativa a la Palmera.