Benidorm commemora el dia de la ciutat i d'Europa amb dos plens institucionals virtuals

A més, per a rememorar la fundació de Benidorm s'emetran enregistraments de les representacions que anualment realitzen el Grup Carta de Poblament i els alumnes del CEIP Ausiàs March
0
0
Benidorm commemora el dia de la ciutat i d'Europa amb dos plens institucionals virtuals
Benidorm commemora el dia de la ciutat i d'Europa amb dos plens institucionals virtuals

Benidorm commemorarà el Dia de la seua fundació i d'Europa amb sengles plens institucionals virtuals que es podran seguir en directe a través dels canals oficials de l'Ajuntament demà divendres i el dissabte respectivament. L'alcalde, Toni Pérez, ha indicat que "l'actual situació de confinament no ens permet celebrar estos plens de manera presencial, com tampoc realitzar la resta de programació amb la qual la ciutat sol commemorar l'atorgament de la Carta de Poblament de l'Almirall Bernat de Sarrià en 1325 i que va suposar el naixement i fundació de Benidorm".

"No obstant això –ha afegit–, es tracta de dos efemèrides molt importants i per això, adaptant-nos a les noves circumstàncies, farem ús de les noves tecnologies per a acostar a la població la celebració de totes dos".

Així, "a més dels plens institucionals demà s'emetran enregistraments de les representacions que anualment realitzen el Grup Carta de Poblament i els alumnes del CEIP Ausiàs March per a commemorar la fundació de Benidorm; unes representacions que enguany a causa de la crisi sanitària no podran posar en escena".

En este punt, l'alcalde ha agraït al Grup Carta de Poblament i al centre educatiu Ausiás March que "hagen cedit a l'Ajuntament estos enregistraments d'anys anteriors perquè la ciutadania de Benidorm puga gaudir d'estes representacions des del seu domicili".

D'esta forma, demà divendres, 8 de maig, a les 12.00 hores se celebrarà des del Saló de Plens l'habitual ple institucional del Dia de Benidorm en modalitat virtual, que podrà seguir-se pel canal de Youtube d'Onda Benidorm (https://www.youtube.com/watch?v=jlujyii7d4y) i pel Facebook de l'Ajuntament (https://www.facebook.com/ayuntamientodebenidorm). A les 18.00 hores, pels mateixos canals, s'emetrà la representació de la fundació de Benidorm feta pels alumnes del CEIP Ausiàs March; i a les 19.30 hores, serà el torn de l'escenificació del Grup Carta de Poblament.

Ja el dissabte, 9 de maig, a les 12.00 hores tindrà lloc, també en modalitat virtual el ple institucional del Dia d'Europa, que s'emetrà també pels canals oficials de l'Ajuntament (https://www.youtube.com/watch?v=i331kbdlblo i https://www.facebook.com/ayuntamientodebenidorm).