Benidorm celebra la Setmana de l'Educació amb una programació centrada en l'ús de les noves tecnologies

La Regidoria d'Educació i l'agrupació local d'APA organitzen un cicle d'activitats del 19 al 26 d'octubre
0
0
Benidorm celebra la Setmana de l'Educació amb una programació centrada en l'ús de les noves tecnologies
Benidorm celebra la Setmana de l'Educació amb una programació centrada en l'ús de les noves tecnologies

Benidorm celebra la Setmana de l'Educació amb una programació variada sobre les noves tecnologies i l'ús que fan d'elles els joves. Este matí, l'alcalde i regidor d'Educació, Toni Pérez, i el president d'Agrupació local d'APA, Francisco Santamaría han presentat els diferents esdeveniments programats.

El primer edil ha destacat que "s'abordaran temàtiques que són d'inquietud per a les famílies i professionals de l'educació" i ha convidat "a tots els interessats a participar i també a tots els ciutadans de Benidorm a assistir a l'esdeveniment perquè d'esta forma –ha dit–, contribuirem a una millor formació i atenció dels nostres fills".

Els objectius d'estos cursos són ajudar als pares i mares i docents a millorar les relacions amb els menors a través de la comunicació no verbal; ensenyar les claus per a entendre millor els conflictes a casa i eines per a intentar resoldre'ls sense necessitat de castigar, cridar o donar sermons i al costat de tot açò, s'exposaran les formes de gestionar el temps de manera adequada trobant un equilibri adequat.

La Setmana de l'Educació tindrà lloc durant la setmana del 19 al 26 d'octubre en dos emplaçaments diferents com són: el saló d'actes del centre social Llorca Llinares i la seu de l'Agrupació Local d'APA (carrer Estació, 1).

La programació està composta per una conferència, un taller i tres xarrades impartides per diferents professionals: Antonio Ortuño Terriza, psicòleg especialista en Psicologia Clínica i Terapeuta Familiar, parlarà sobre "Les noves tecnologies en les famílies" el divendres 19 d'octubre a les 18.00 hores; Sonia El Hakim López sobre "Escola no verbal per a pares i mares", dilluns 22 d'octubre, dimarts 23 i dimecres 24 d'octubre de 09.30 a 13.30 hores; la inspectora Iris Rodríguez González i el policia Juan Bautista tractaran els "Riscos en Internet" el dilluns 22 octubre a les 18.00 hores; Amadeo Maturo Senra, advocat donarà "Una xarrada despreocupada sobre privadesa, influenciadors i pares espantats" el dijous 25 d'octubre a les 18.00 hores i Juan José Saval Manera, llicenciat en psicologia, dissertara sobre "Gestió del temps, xarxes socials i addicció a les noves tecnologies" el divendres 26 d'octubre a les 18.00 hores.

Santamaría ha volgut recalcar que les diferents xarrades i tallers són d'entrada gratuïta per a tots els ciutadans, encara que recomana la inscripció prèvia a l'esdeveniment per a evitar aglomeracions. Per a la inscripció és necessari emplenar una fitxa i lliurar-la en l'APA del teu centre o enviar per correu electrònic agrupacion@hotmail.com