Benidorm adjudicarà el contracte per a la creació del nou Viver d'empreses

El termini d'execució de les obres es reduïx a la meitat i el seu cost en un 18%
0
0
Benidorm adjudicarà el contracte per a la creació del nou Viver d'empreses
Benidorm adjudicarà el contracte per a la creació del nou Viver d'empreses

La Junta de Govern Local adjudicarà demà dimarts les obres del nou Viver Municipal d'empreses-Espai Coworking Benidorm. Este òrgan atendrà la proposta de la Mesa de contractació, que es va reunir divendres passat i que va dictaminar que l'oferta més avantatjosa és la presentada per la mercantil MOA, que proposa una rebaixa del 18% sobre el preu de licitació i reduïx en dos mesos el termini d'execució dels treballs.

El projecte planteja reconvertir diversos habitatges municipals –situats en un edifici del carrer Juan Fuster Zaragoza– en almenys dotze espais de treball i zones comunes, com una sala de reunions. Estes instal·lacions estaran a la disposició dels joves emprenedors que inicien un projecte empresarial en la ciutat.

La regidora de Desenvolupament Local, Ma. Jesús Pinto, ha indicat que "amb este viver d'empreses cobrim les necessitats traslladades pels tècnics de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) i atenem una proposta del grup municipal Ciutadans (Cs) dins de l'acord pressupostari, oferint als nostres joves emprenedors un espai de treball còmode i adequat en el qual iniciar la seua activitat empresarial".

Després de la rebaixa oferida per l'empresa, el termini d'execució de l'obra ha quedat fixat en dos mesos, per la qual cosa les noves instal·lacions podrien entrar en funcionament a la fi d'este mateix any.

L'obra va eixir a licitació per un preu proper als 88.000 euros i s'ha adjudicat per al voltant de 73.000 euros.