Benidorm activa el procés per a incorporar agents de la Policia Local en comissió de servici durant 2020

L'Ajuntament ha iniciat el tràmit per a poder ampliar la plantilla amb 36 interins, mentre finalitzen els processos oberts per a la cobertura de places d'agents de carrera
0
0
Benidorm activa el procés per a incorporar agents de la Policia Local en comissió de servici durant 2020
Benidorm activa el procés per a incorporar agents de la Policia Local en comissió de servici durant 2020

L'Ajuntament de Benidorm ha activat el procés per a reforçar la plantilla de la Policia Local a través de comissions de servei. El regidor de Seguretat Ciutadana, Lorenzo Martínez, ha explicat que "la nova llei obliga les administracions locals a publicar una convocatòria de comissions per a poder incorporar en qualsevol moment de l'any a agents sota esta modalitat; és a dir, policies locals que tenen la seua plaça en un altre municipi de la Comunitat Valenciana però que demanen prestar servici a Benidorm durant un temps establit, en este cas durant 2020".

D'esta forma, el Butlletí Oficial de la Província (BOP) publica hui esta convocatòria, en la qual es fa referència al fet que "existint vacants en la plantilla del cos de Policia Local de Benidorm" es fa pública "la convocatòria de places d'agent" per a "la seua provisió temporal, durant l'exercici 2020".

Martínez ha recordat que "la decisió de convocar comissions de servici es va adoptar en el passat Consell de Policia Local, celebrat al gener, en el qual també es va acordar contractar a 36 agents interins per a reforçar la plantilla de la Policia Local i que constituiran una nova secció policial". L'edil ha aclarit que "ja hem iniciat el tràmit per a realitzar estes contractacions, que haurà d'informar l'òrgan valencià competent", i ha apuntat que eixes 36 places "són les vacants que ara mateix hi ha en la Policia Local sobre la base de l'Oferta Pública d'Ocupació vigent".

L'edil ha assenyalat que tant els agents interins com els que es puguen incorporar pel sistema de comissió de servici "prestaran servici fins que finalitze el procés obert per a la contractació d'agents de carrera".