Benidorm acollirà el pròxim 4 de març una conferència de Víctor Kuppers

El consultor, motivador i professor universitari arriba de la mà del Club d'Opinió i Jovempa amb la col·laboració de la Regidoria d'Ocupació
0
0
Benidorm acollirà el pròxim 4 de març una conferència de Víctor Kuppers
Benidorm acollirà el pròxim 4 de març una conferència de Víctor Kuppers

Les entrades poden adquirir-se a través de totes dos entitats

El motivador, consultor, formador i professor universitari Víctor Kuppers oferirà el pròxim 4 de març una conferència a Benidorm sota el títol 'Viure i treballar amb entusiasme'. Preparador dels executius de les 200 majors empreses del país, Kuppers arriba a Benidorm de la mà del Club d'Opinió i de Jovempa Marina Baixa amb la col·laboració de la Regidoria d'Ocupació i Desenvolupament Local. La cita serà a partir de les 19.00 hores en el Palau de Cristall del Gran Hotel Bali, segons ha informat hui l'alcalde, Toni Pérez, en una roda de premsa en la qual ha estat acompanyat de l'edil d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez; i dels presidents del Club d'Opinió i Jovempa, Vicente Bolufer i Josep Llorca.

L'alcalde ha destacat que esta conferència és el resultat de l'aplicació pràctica de l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 17 de l'Agenda 2030: 'Aliança per a aconseguir objectius'; en este cas entre totes dos entitats i l'Ajuntament. Una "magnífica conferència", ha afegit, que s'emmarca "dins de la important tasca que realitzen el Club d'Opinió i Jovempa" en els àmbits de "la cultura, la formació, l'emprenedoria i l'acompanyament als quals arrisquen".

Pérez ha insistit que Víctor Kuppers, "formador per vocació" i "comunicador excepcional" que "infon ànim vivencial", ha trobat a Benidorm "el lloc perfecte", ja que "la ciutat sempre mostra eixa actitud" d'entusiasme i "intentar anar més enllà".

L'alcalde ha desitjat que "tots isquem d'esta conferència més motivats per a enfrontar-nos als reptes, desafiaments i incerteses que ens proposa el dia a dia en la societat que vivim"; i ha agraït a les entitats organitzadores "l'esforç realitzat perquè Víctor Kuppers estiga a Benidorm".

Al seu torn, els presidents del Club d'Opinió i Jovempa han agraït a l'Ajuntament la seua "predisposició des del primer moment a col·laborar" per a portar a Benidorm a "un dels conferenciants top d'este país". En este sentit, Vicente Bolufer ha assegurat que "és un privilegi tindre a una conferenciant d'esta altura a Benidorm"; i ha afegit que ha sigut "un plaer unir forces i coneixements amb Jovempa".

El president dels jóvens empresaris, que ha destacat el suport de l'Ajuntament als emprenedors, s'ha mostrat convençut de l'èxit d'una conferència que serà "disruptiva per a tots nosaltres, per a la ciutat i la comarca"; i ha expressat el seu desig que la de Kuppers siga la primera acció "de moltes, fruit de la unió de totes dos associacions".

Per a assistir a esta conferència és necessari adquirir prèviament la corresponent entrada a través de les entitats organitzadores en els telèfons 619 385 317 i 682 276 283; o bé en els correus marinabaixa@jovempa.org i info@clubopinion.com. El preu de l'entrada per als no associats és de 30 euros.