Benestar Social col·labora amb una campanya solidària del Club de Lleons

0
0
Benestar Social col·labora amb una campanya solidària del Club de Lleons
Benestar Social col·labora amb una campanya solidària del Club de Lleons

Càritas distribuirà 240 sabatilles esportives i 200 kg de llepolies en les set parròquies de Benidorm

La regidora de Benestar Social, Ángela Llorca, ha presentat este matí una iniciativa del Club de Lleons que donarà 240 parells de sabatilles noves i 200 kg de llaminadures a les persones més necessitades de Benidorm a través de Càritas i les set parròquies de la ciutat.

Ángela Llorca ha comparegut davant els mitjans de comunicació acompanyada pel president del Club de Lleons, Vicente Saval i de l'industrial local de la confiteria i llepolies, Adolfo Murillo. L'edil ha agraït el treball realitzat per l'organització a Benidorm que compta amb més d'1,3 milions de socis repartits entre els 46.000 clubs assentats en 207 països de tot el món.

Vicente Saval ha assenyalat que esta activitat, juntament amb els tallers de prevenció de la violència de gènere organitzats recentment pel club, han ocupat bona part de l'acció social de la institució que, sota el lema "nosaltres servim" pretén "arribar al màxim nombre de persones" necessitades. El president del Club de Lleons ha agraït el suport rebut des de Benestar Social perquè "sempre estan pendents de les associacions" i concretament en l'organització d'iniciatives solidàries. També ha valorat positivament a l'actitud "generosa" d'Adolfo Murillo que "ha donat un pallet sencer de llepolies" que faran les delícies dels xicotets més necessitats.

El president del Club de Lleons ha agraït el suport rebut des de Benestar Social perquè "sempre estan pendents de les associacions" i concretament en l'organització d'iniciatives solidàries. També ha valorat positivament a l'actitud "generosa" d'Adolfo Murillo que "ha donat un pallet sencer de llepolies" que faran les delícies dels xicotets més necessitats.

El pressupost d'esta acció aacendix als 3.000 euros, bona part dels quals han sigut recaptats entre tots els socis durant l'estiu. A diferència de l'any passat que el Club va organitzar una festa amb els xiquets, en esta ocasió s'ha preferit invertir tot en el calçat que serà repartit anònimament per Càritas des de les parròquies de Benidorm.