Arranca la 14a del Campus de Futbol 'Antonio López', amb prop de 200 inscrits

Les sessions d'entrenament de Futbol 11 es desenvoluparan en els camps del Racó de l'Oix, i a la Ciutat Esportiva les de Futbol 8
0
0
Arranca la 14a del Campus de Futbol 'Antonio López', amb prop de 200 inscrits
Arranca la 14a del Campus de Futbol 'Antonio López', amb prop de 200 inscrits

El XIV Campus de Futbol 'Antonio López', en el qual participen prop de 200 xiquets i xiquetes i que està dirigit per l'exjugador de l'Atlètic de Madrid i de la Selecció Espanyola, s'ha iniciat hui amb la gala d'inauguració celebrada en el Palau d'Esports l'Illa de Benidorm. Una gala en la qual s'ha presentat d'un en un als jugadors i entrenadors de cada grup de treball, i a la qual a més dels familiars dels inscrits han assistit la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, diversos integrants de l'equip de govern local i el mateix Antonio López.

El campus, dirigit a menors de 5 a 14 anys i que compta amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports, es desenvoluparà enguany en dos seus. Així, les sessions d'entrenament de la categoria de Futbol 11 es realitzaran en els camps de futbol 'Antonio López' del Racó de l'Oix, mentre que les de Futbol 8 seran a la Ciutat Esportiva 'Guillermo Amor'.

A més de les sessions d'entrenament, l'organització del campus ha programat un cicle de xarrades, en el qual s'ha inclòs una orientada a explicar als menors la importància de l'ús responsable de les xarxes socials.

La regidora d'Esports ha desitjat a tots els jugadors i jugadores que gaudisquen de l'experiència de compartir, durant cinc dies, entrenaments i vivències, al mateix temps que ha brindat l'hospitalitat de Benidorm als participants arribats de diferents punts d'Espanya com Bilbao, Madrid, Barcelona, Pontevedra o Albacete.

La 14a edició del Campus de Futbol 'Antonio López' finalitzarà dissabte que ve, 13 de juliol, amb una gala de clausura al Benidorm Palace.