Antonio de Felipe repassa a Benidorm els seus 25 anys d'art ' pop '

0
0
 Antonio de Felipe repassa a Benidorm els seus 25 anys d'art ' pop '
Antonio de Felipe repassa a Benidorm els seus 25 anys d'art ' pop '

* Boca Calvari alberga fins el 25 de setembre la mostra ' The Best of the Beast '
* L'artista inaugura avui l'exposició després de presentar ahir el cartell que ha dissenyat per a les Festes Majors Patronals

El Museu Boca Calvari acull des d'avui i fins al proper 25 de setembre una exposició que repassa els 25 anys d'art pop d'Antonio de Felipe . Sota el títol ' The Best of the Beast ' , la mostra recull part de la seva obra escollida pel mateix artista , que ha supervisat i treballat en el muntatge de l'exposició, segons ha explicat la regidora de Cultura i Patrimoni Històric, Ana Pellicer.

De fet , Antonio de Felipe " porta una setmana amb nosaltres com un ciutadà més". Una setmana " en què ha pogut estar al peu del canó muntant la seva exposició i també celebrar la festivitat de Sant Jaume " , de la qual ha estat un dels seus protagonistes ja que el cartell anunciador de les pròximes Festes Majors Patronals que es va presentar ahir és obra seva.

Pellicer ha destacat que durant dos mesos Benidorm tindrà l'oportunitat de " gaudir l'obra d'un grandíssim artista ", i ha convidat " a tota la ciutadania a visitar aquesta exposició i descobrir o redescobrir , segons el cas, a Antonio de Felipe " .

' The Best of the Beast ' s'inaugura aquest dimarts a les 21.00 hores amb la presència de l'artista .