'Ànima de Benidorm' es podrà visitar en 'La Barqueta' fins al 8 de novembre

L'exposició es recolza en les experiències que recull en 'Alma de Músico' Antonio Fuster Juárez
0
0
'Ànima de Benidorm' es podrà visitar en 'La Barqueta' fins al 8 de novembre
'Ànima de Benidorm' es podrà visitar en 'La Barqueta' fins al 8 de novembre

Des del 4 de novembre i fins al pròxim dia 8, avantsala de les Festes Majors Patronals de Benidorm, es podrà visitar en els locals de l'Associació Cultural i Recreativa 'La Barqueta' (carrer Tomás d'Ortuño, 62), l'exposició 'Ànima de Benidorm'.

Es tracta de la recopilació d'imatges i escenes costumistes que recull Antonio Fuster Juárez en la seua novel·la 'Alma de Músico' que, precisament, es presentava ahir en la sala d'actes de la Casa del Fester 'Diego Cano Enguera'.

A la inauguració de l'exposició han acudit Ana Pellicer, alcaldessa en funcions; Jesús Carrobles i Jaime Jesús Pérez, regidors de Festes i Cultura al costat d'altres membres de la corporació; els presidents de la Comissió de les Festes Majors Patronals i de l'Associació de Penyes 'Verge del Sofratge', Roberto Carretero i Coly Pérez; les reines Major i Infantil, Marina Carrillo i Paula Mayor; i el president a perpetuïtat de la Comissió i de 'La Barqueta', Francisco Llorens, 'Paco Rosera'.

Francisco Llorens, ha assenyalat que des de l'associació pretenen "donar a conéixer" a tot el poble "com era el Benidorm en el qual s'inspira la novel·la". L'exposició està composta en la seua majoria per imatges en blanc i negre, algunes anteriors a la Guerra Civil. També s'exposa una màquina d'escriure dels anys quaranta del segle passat i fulles mecanografiades, el fruit de la creativitat inspirat en Fuster Juárez.

'Ànima de Benidorm' és una mostra efímera. Romandrà oberta solament fins al pròxim dia 8, en horari de 17.00 a 20.30 hores. L'entrada és gratuïta.