Àmplia concurrència d'empreses al concurs per a executar les últimes obres de l'avinguda Doctor Orts Llorca

0
0
Àmplia concurrència d'empreses al concurs per a executar les últimes obres de l'avinguda Doctor Orts Llorca
Àmplia concurrència d'empreses al concurs per a executar les últimes obres de l'avinguda Doctor Orts Llorca

Caselles destaca la importància d'estes obres per a "solucionar els problemes d'inundacions ocasionats per les pluses"

Altres tres empreses opten a la RLT i la VLT, una "demanda històrica dels funcionaris i els sindicats perquè hi haja una valoració justa del seu tribal"

Important concurrència d'empreses en el concurs públic per a executar dos obres en l'Avinguda Doctor Orts Llorca, les pliques del qual es van obrir ahir, dia 5. Un total de 19 empreses van presentar pliques admeses inicialment per la mesa de contractació per a l'execució de la fase 3, que afecta la part alta de l'Avinguda, mentre que 15 empreses van presentar pliques per a executar l'obra del tram de l'avinguda comprés entre el carrer de Girona i l'avinguda del Mediterrani, de les quals 14 van ser admeses inicialment i només una va ser descartada per la mesa de contractació.

Les propostes admeses se sotmetran ara a l'avaluació tècnica per part del departament d'Enginyeria, per a comprovar si complixen els requisits tècnics exigits i passen a la següent fase. Esta avaluació es donarà a conéixer a la mesa de contractació dilluns que ve.

L'edil de Contractació, Lourdes Caselles, ha manifestat que "estem donant totes els passes per a complir amb l'execució d'obres importants, com les que es realitzaren en Orts Llorca, demandades pels veïns des de fa temps", i va afegir que "amb estes actuacions atallem els problemes que sorgixen en esta zona quan hi ha pluges importants, evitant que s'inunden com ha succeït fins ara".

Concurs per a la RLT i VLT

Tres empreses han presentat les seues propostes per a realitzar la Relació de Llocs de treball i la Valoració de Llocs de treball de l'Ajuntament de Benidorm, les pliques del qual també es van obrir ahir dimecres. La mesa de contractació en va admetre inicialment dos, mentre que una tercera va ser exclosa per no ajustar-se la proposta als treballs sol·licitats al plec.

Lourdes Caselles ha destacat que "es tracta d'un treball demandat des de fa anys pels funcionaris municipals i els sindicats i que permetrà en el futur un millor repartiment del treball i una remuneració més justa de cadascun dels llocs de treball del nostre Ajuntament".