EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

00:07 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els participants es formaran en àrees com a xarxes socials, parlar en públic, i venda i màrqueting

Ajuntament i Avibe programen accions formatives per a emprenedors

28 agost 2018
Ayuntamiento y Avibe programan acciones formativas para emprendedores

Ajuntament i Avibe programen accions formatives per a emprenedors

L'Ajuntament de Benidorm i l'Associació Empresarial d'Agències de Viatges de Benidorm (Avibe) programaran i impulsaran, per segon any consecutiu, accions formatives per a emprenedors i empresaris dirigides a millorar la seua qualificació i coneixements en àmbits com la gestió publicitària en xarxes socials, l'oratòria, i la venda i el màrqueting. Encara que estes accions estan dirigides principalment als associats d'Avibe, també estaran obertes a emprenedors i empresaris aliens a l'entitat.

L'alcalde, Toni Pérez, i la vicepresidenta d'Avibe, Ainhoa Francos, han signat hui el conveni en el qual s'establixen els termes d'esta col·laboració. A la signatura del document ha assistit també la regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Ma. Jesús Pinto.

L'Ajuntament, a través de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL), iniciarà el programa formatiu amb un taller sobre 'Publicitat en Facebook i Instagram', que es desenvoluparà en les instal·lacions del centre 'Pepita Puchades' els dies 25 i 27 de setembre de 16.00 a 19.30 hores. Ja a l'octubre, el dia 25 i en el mateix horari, es realitzarà en el centre municipal El Torrejó una jornada sobre 'Com parlar en públic'. Estes activitats formatives es tancaran el 27 de novembre amb un taller d''Habilitats de venda i màrqueting', que tindrà lloc de 16.00 a 19.30 hores també en el centre municipal El Torrejó.

Sobre la base d'este conveni, Avibe col·laborarà en la gestió de les inscripcions i comunicarà a tots els seus associats del contingut de l'acord i de les accions formatives propostes.