Els carrers dels Tolls, més nets

L'associació de veïns s'interessa per l'execució de l'Edusi i proposa noves millores en parcs i jardins
0
0
Els carrers dels Tolls, més nets
Els carrers dels Tolls, més nets

Les entrevistes setmanals que els responsables de les regidories de Participació Ciutadana, Obres i Neteja Viària, Ana Pellicer i José Ramón González de Zárate, realitzen a les associacions veïnals de Benidorm, s'han traslladat hui al barri dels Tolls. Els edils i la directiva de l'associació de veïns han mantingut una reunió de treball hui en l'Extensió Administrativa del barri.

El president de l'associació, Juan Antonio Lizancos, ha felicitat els regidors per la situació de barri. "Els carrers estan nets", ha destacat. A més s'ha congratulat per les millores realitzades en matèria d'accessibilitat i els "grans projectes" que s'aniran duent a terme amb l'execució de l'Edusi (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integral).

Després de la reunió, Ana Pellicer ha correspost al suport rebut des de l'associació. "Sempre s'agraïx esta menade paraules —ha dit— perquè es reconeix el treball que s'ha realitzat durant la legislatura anterior en labors de neteja, d'accessibilitat, mobilitat o jardineria". No obstant això, l'associació també ha posat l'accent en la necessitat de noves actuacions urgents en Els Tolls que "s'escometran a curt termini" ha puntualitzat la regidora, relacionades, sobretot, als parcs i jardins del barri.

Respecte al desenvolupament de l'Edusi, Pellicer ha precisat que s'ha tractat, entre altres temes, de la construcció del futur Centre Cívic "que se situarà en l'actual plaça de bous", del Centre de Mediació i de la Sala Polivalent que donarà accessibilitat des de l'avinguda de l'Aigüera al carrer Àustria. "Tres actuacions —ha subratllat l'edil— que dins del marc de l'Edusi milloraran de manera molt visible el barri dels Tolls".