La Unió Professional Sanitària d'Alacant premia Anémona per la seua lluita contra el càncer de mama i el seu suport als pacients

0
0
La Unió Professional Sanitària d'Alacant premia Anémona per la seua lluita contra el càncer de mama i el seu suport als pacients
La Unió Professional Sanitària d'Alacant premia Anémona per la seua lluita contra el càncer de mama i el seu suport als pacients

Anémona, el Grup d'Autoajuda per a Dones amb Càncer de Mama de la Marina Baixa, ha rebut un esment especial d'Unió Professional Sanitària d'Alacant-UPSANA, en reconeixement a la trajectòria de la seua labor a favor de les dones que han patit o patixen esta patologia i la seua contribució a la creació i manteniment de pràctiques sanitàries, assistencials i rehabilitadores de les pacients i els seus familiars. El lliurament del premi va tindre lloc ahir a la vesprada a l'Auditori del Col·legi Oficial de Metges d'Alacant en el marc de la VIII Gala de la Salut 2019 i va comptar amb la presència de la Primera Tinent d'Alcalde i edil de Sanitat, Ana Pellicer.

Anémona ha rebut esta distinció en la categoria de "col·lectiu social", al costat de l'Associació Provincial d'Alacant de Dones amb càncer de Mama (APAMM) i l'Associació de dones afectades per càncer de mama d'Elx i comarca (AMACMEC). A més d'Anémona han sigut distingits deu professionals sanitaris i col·lectius que han destacat pel seu lliurament i treball a favor de les pacients i del seu entorn familiar. L'objectiu d'esta gala és incentivar l'excel·lència professional i donar a conéixer a la societat el servici prestat per les diferents professions sanitàries reconeixent els treballs i les trajectòries més destacades d'este àmbit. Els guardons estaven concedits pels col·legis de la província de Metges, Infermeria, Odontòlegs/Estomatòlegs, Farmacèutics, Dietistes/Nutricionistes, Fisioterapeutes, Psicologia i Veterinaris.

La resta dels premiats han sigut:

—Premi Especial: Francisco Juan Martínez Mojica (UPSANA).

—Premi Col•lectiu Sanitari Multidisciplinari: Sanitat militar a la província (UPSANA).

—Premi Desenvolupament de l'Assegurament Sanitari Privat: Francisco Ivorra Miralles (Col·legi Oficial de Metges d'Alacant).

—Premi Promoció de la Salut: José José Gil (Col·legi Oficial d'Infermeria d'Alacant).

—Premi Trajectòria Col·legial: Juan Antonio Fernández Ugedo (Col·legi Oficial d'Odontòlegs i Estomatòlegs d'Alacant).

—Premi Desenvolupament Professional: José Luis Serra Hurtado (Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana).

—Premi Innovació en Nutrició Esportiva i Investigació: Néstor Vicente Salar (Col·legi Oficial de Dietistes i Nutricionistes de la Comunitat Valenciana).

—Premi Seguretat Alimentària: Luis Eduardo Montes Ortega (Col·legi Oficial de Veterinaris d'Alacant).

—Premi Intermediació Sanitària: Emilia Montagud Penadés (Col·legi Oficial de Farmacèutics d'Alacant).

—Premi Dedicació Laboral i Docència: María Luisa Bataller Richart (Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de la Comunitat Valenciana).